ΤΡΟΠΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΚΟΥΠΟΝΙΑ | ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΕΣ | ΕΚΠΤΩΤΙΚΟΙ ΚΩΔΙΚΟΙ

To biscottodeals.gr πραγματοποιεί την επαναστατική αλλαγή, στον τρόπο απόκτησης μεγάλων και ποιοτικών Προσφορών από τις επιχειρήσεις της Θεσσαλονίκης αλλά και όλης της χώρας, με Κουπόνια (προαγορά Κουπονιών), Δωροεπιταγές (Δωρεάν Κουπόνια) και Εκπτωτικούς Κωδικούς (Discount Codes) κάνοντας πιο πλήρη και πιο εύκολη από ποτέ τη διαδικασία απόκτησης των Προσφορών!

Το biscottodeals.gr δημιουργήθηκε με τη μεγάλη εμπειρία, τη δυναμική και την πιστότητα του biscotto Thessaloniki (biscotto.gr | biscotto magazine | biscotto coffee στο Mediterranean Cosmos) σε συνδυασμό με την υψηλή τεχνογνωσία της ομάδας των ανθρώπων που σχεδίασαν και ανέπτυξαν την τελευταία 10ετία τα μεγαλύτερα e-shops προσφορών στη Βόρεια Ελλάδα και στη Μεγάλη Βρετανία.

To biscottodeals.gr έχει την πανελλαδική μοναδικότητα ότι προσφέρει στο κοινό του 3 δυνατότητες απόκτησης προσφορών:

Στο biscottodeals.gr θα βρίσκεται πάντα:

 • Εκατοντάδες επιλεγμένες Προσφορές με Κουπόνια που αποκτάτε με τον πιο εύκολο τρόπο, με δυνατότητα 4 τρόπων προαγοράς τους, ακόμη και με Δωρεάν παράδοση στο χώρο σας
 • Δωροεπιταγές (Δωρεάν Κουπόνια) που αποκτάτε Δωρεάν με ένα κλικ χωρίς προπληρωμή
 • Εκπτωτικούς Κωδικούς (Discount Codes) που χρησιμοποιείτε απλά σε συνεργαζόμενα e-shops ή delivery apps για να κερδίζετε σημαντικές εκπτώσεις στις αγορές σας
 • Προσφορές που θα βρίσκετε πάντα στη Χαμηλότερη Τιμή
 • Με Εκπτώσεις έως και 80%
 • Κατεβάζοντας το Κουπόνι ή τη Δωροεπιταγή απλά στο κινητό σας και επιδεικνύοντας το στην επιχείρηση που επιλέξατε (πλην των περιπτώσεων που αναφέρεται στην προσφορά ότι η επιχείρηση το δέχεται μόνο σε εκτυπωμένη μορφή)
 • Χωρίς καμία ταλαιπωρία
 • Δίχως οποιαδήποτε επιπλέον επιβάρυνση
 • Με πολλούς Διαγωνισμούς με μεγάλα Δώρα.

  1. ΚΟΥΠΟΝΙΑ
  (προαγορά κουπονιών)

  ΤΡΟΠΟΣ ΑΠΟΚΤΗΣΗΣ & ΧΡΗΣΗΣ


ΒΗΜΑ 1

Αρχικά θα πρέπει να έχετε πραγματοποιήσει τη Δωρεάν Eγγραφή μέλους  ή εάν έχετε εγγραφεί θα πρέπει να συνδεθείτε τοποθετώντας το Όνομα Χρήστη ή τη διεύθυνση του e-mail σας και τον Κωδικό σας

ΒΗΜΑ 2

Επιλέξτε την προσφορά που σας ενδιαφέρει και πατήστε το κουμπί Αγόρασέ το

ΒΗΜΑ 3

Επιλέξτε τον τρόπο πληρωμής και ακολουθώντας τις οδηγίες, θα ολοκληρώσετε απλά την αγορά σας.

ΒΗΜΑ 4

Αυτόματα στην επιλογή «Τα κουπόνια μου» στο Προφίλ σας στο biscottodeals.gr, θα παραλάβετε το Κουπόνι σας. Ακολουθώντας τις οδηγίες χρήσης που θα βρείτε στο Κουπόνι, σας μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε και να απολαύσετε την αγορά σας.

Σημείωση

Το Κουπόνι σας μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε είτε κατεβάζοντας το απλά στο κινητό σας, είτε εκτυπώνοντας το.
Το κάθε Κουπόνι διαθέτει μοναδικό QR Code.
Στο κείμενο κάθε προσφοράς αναφέρεται ποιες επιχειρήσεις δέχονται να προσκομίσετε το Κουπόνι είτε με επίδειξη του από το κινητό σας είτε εκτυπωμένο καθώς και ποιες το δέχονται μόνο σε εκτυπωμένη μορφή.

Τρόποι αγοράς

 • Με Χρεωστική – Πιστωτική – προπληρωμένη Κάρτα από οποιαδήποτε Τράπεζα (Δείτε αναλυτικότερες λεπτομέρειες)
 • Με Τραπεζική κατάθεση ή μεταφορά μέσω e banking στον τραπεζικό λογαριασμό της εταιρίας μας (Δείτε αναλυτικότερες λεπτομέρειες)
 • Με Δωρεάν Αντικαταβολή (χωρίς extra χρέωση) στο χώρο σας (Δείτε αναλυτικότερες λεπτομέρειες)
 • Με παραλαβή από τους χώρους εξυπηρέτησης πελατών*** στα γραφεία του biscotto Thessaloniki στο Cosmos Offices Building, Αγίου Γεωργίου 5, Πατριαρχικό Πυλαίας, περιοχή Mediterranean Cosmos ή από το biscotto coffee στο εμπορικό κέντρο Mediterranean Cosmos. (Δείτε αναλυτικότερες λεπτομέρειες)

  *** Οι χώροι εξυπηρέτησης πελατών λειτουργούν βάσει των κανόνων και των μέτρων προστασίας κατά του covid και πάντα βάσει των εκάστοτε αποφάσεων που υπάρχουν κατά περίοδο από την κυβέρνηση και τις αρμόδιες υγειονομικές αρχές, για τη λειτουργία τους ή την αναστολή τους.
  Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας τηλεφωνικά στο 2310 365838 ή μέσω e-mail στο [email protected] για να ενημερωθείτε εάν λειτουργούν και με ποιο τρόπο οι χώροι εξυπηρέτησης πελατών.


  2. ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΕΣ
  (Δωρεάν Κουπόνια)

  ΤΡΟΠΟΣ ΑΠΟΚΤΗΣΗΣ & ΧΡΗΣΗΣ


ΒΗΜΑ 1

Αρχικά θα πρέπει να έχετε πραγματοποιήσει τη Δωρεάν Eγγραφή μέλους  ή εάν έχετε εγγραφεί θα πρέπει να συνδεθείτε τοποθετώντας το Όνομα Χρήστη ή τη διεύθυνση του e-mail σας και τον Κωδικό σας

ΒΗΜΑ 2

Κατεβάζετε στο κινητό σας ή Εκτυπώνετε απλά τη Δωροεπιταγή που επιλέξατε, με ένα κλικ στο KATEBΑΣΕ ή ΕΚΤΥΠΩΣΕ ΔΩΡΕΑΝ

ΒΗΜΑ 3

Ακολουθείτε τους Όρους Χρήσης της Δωροεπιταγής και απολαμβάνετε το προϊόν ή την υπηρεσία που επιλέξατε.

ΒΗΜΑ 4

Καταβάλλετε απλά στην επιχείρηση την τελική αξία της προσφοράς, έπειτα από την έκπτωση που σας προσφέρει η Δωροεπιταγή).

Κερδίστε € με τον πιο απλό τρόπο, με τις Δωροεπιταγές του biscottodeals.gr

Σημείωση

Τη Δωροεπιταγή μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε είτε κατεβάζοντας την απλά στο κινητό σας, είτε εκτυπώνοντας την.
Η κάθε Δωροεπιταγή διαθέτει μοναδικό QR Code.
Στο κείμενο κάθε προσφοράς αναφέρεται ποιες επιχειρήσεις δέχονται να προσκομίσετε τη Δωροεπιταγή είτε με επίδειξη της από το κινητό σας είτε εκτυπωμένη καθώς και ποιες την δέχονται μόνο σε εκτυπωμένη μορφή.


3. ΕΚΠΤΩΤΙΚΟΙ ΚΩΔΙΚΟΙ
(Discount Codes)

ΤΡΟΠΟΣ ΑΠΟΚΤΗΣΗΣ & ΧΡΗΣΗΣ


ΒΗΜΑ 1

Επιλέγετε την προσφορά που σας ενδιαφέρει και κάνοντας κλικ στο link που αναφέρεται στο κείμενο της προσφοράς, μπαίνετε αυτόματα στη σελίδα της συνεργαζόμενης επιχείρησης που σας προσφέρει την έκπτωση μέσω του biscottodeals.gr

ΒΗΜΑ 2

Έχοντας μπει στη σελίδα της συνεργαζόμενης επιχείρησης και προχωρώντας στη διαδικασία της αγοράς σας, τοποθετείτε ως Εκπτωτικό Κωδικό (Discount Code) στο πεδίο που θα σας ζητηθεί τον κωδικό BISCOTTODEALS (εκτός εάν στο κείμενο της προσφοράς αναφέρεται κάποιος άλλος κωδικός) και αυτόματα κερδίζετε την έκπτωση της προσφοράς, πραγματοποιώντας την ολοκλήρωση της αγοράς σας.

Έτσι κερδίζετε € με τον πιο απλό τρόπο, με τον Εκπτωτικό Κωδικό του biscottodeals.gr


ΓΕΝΙΚΕΣ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ


Σημείωση 1: Κατά τη χρήση των Κουπονιών, των Δωροεπιταγών και των Εκπτωτικών Κωδικών  θα πρέπει να λαμβάνετε πάντοτε υπόψη σας τους Όρους Χρήσης όπως αυτοί αναγράφονται στην κάθε προσφορά.

 Σημείωση 2: Πραγματοποιήστε την Δωρεάν εγγραφή σας για να γίνετε μέλος του biscottodeals.gr με ένα απλό κλικ, πατώντας εδώ για να αποκτάτε οποιαδήποτε στιγμή τα Κουπόνια, τις Δωροεπιταγές και τους Εκπτωτικούς Κωδικούς της αρεσκείας σας, αλλά και για να συμμετάσχετε διαρκώς σε όλους τους Διαγωνισμούς του biscottodeals.gr με πλούσια Δώρα.