ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΕΣ | ΤΡΟΠΟΣ ΑΠΟΚΤΗΣΗΣ

Αγοράστε το Κουπόνι της επιλογής σας με έναν από τέσσερις ακόλουθους τρόπους:

  • Με Χρεωστική – Πιστωτική – προπληρωμένη Κάρτα από οποιαδήποτε Τράπεζα

    Κάνοντας κλικ στην προσφορά που σας ενδιαφέρει στο ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ, επιλέγετε ως τρόπο αγοράς την πληρωμή μέσω Χρεωστικής – Πιστωτικής – προπληρωμένης κάρτας οποιασδήποτε Τράπεζας.

Ολοκληρώνοντας την αγορά σας, το Κουπόνι σας θα εμφανιστεί στο Προφίλ σας στο biscottodeals.gr στην επιλογή Τα κουπόνια μου.

Εκτυπώνοντας το ή εμφανίζοντας στο κινητό σας, υλοποιείται την αγορά σας στην επιχείρηση που έχετε επιλέξει, ακολουθώντας πάντα τους τρόπους χρήσης όπως αυτοί αναφέρονται σε κάθε προσφορά.

  • Με Τραπεζική κατάθεση ή μεταφορά μέσω e banking στον τραπεζικό λογαριασμό της εταιρίας μας

Καταθέτετε ή μεταφέρετε στο τραπεζικό λογαριασμό την αξία του Κουπονιού ή των Κουπονιών των προσφορών που θέλετε να αποκτήσετε, σημειώνοντας ως αιτιολογία το επώνυμο σας.

ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ

Τράπεζα: EUROBANK

Αριθμός λογαριασμού: 0026.0395.60.0200567154

ΙΒΑΝ: GR 510 260 395 0000 600 200 567154

Επωνυμία: BISCOTTO DEALS IKE

Αποστέλλετε στο [email protected] το αποδεικτικό της κατάθεσης σας ή της μεταφοράς μέσω e banking, σημειώνοντας επιπλέον την προσφορά ή τις προσφορές που αφορά καθώς και το όνομα του δικαιούχου που εσείς επιθυμείτε για κάθε Κουπόνι.

Μόλις παραλάβουμε το σχετικό e mail σας αυτόματα το Κουπόνι ή τα Κουπόνια της επιλογής σας θα εμφανιστούν στο Προφίλ σας στο biscottodeals.gr στην επιλογή Τα κουπόνια μου.

Σε περίπτωση που δεν έχετε τη δυνατότητα αποστολής των αποδεικτικών στοιχείων, επικοινωνείτε με το τηλεφωνικό μας κέντρο στο 2310 253878 (ωράριο εξυπηρέτησης Δευτέρα έως και Παρασκευή 09:00 έως 17:00) δηλώνοντας μας τα στοιχεία της κατάθεσης ή μεταφοράς σας, καθώς και τις προσφορές που θέλετε να αποκτήσετε, το ονοματεπώνυμο σας και το e mail εγγραφής σας στο biscottodeals.gr

Μόλις επιβεβαιωθεί η κατάθεση ή η μεταφορά των χρημάτων σας, το Κουπόνι ή τα Κουπόνια σας θα εμφανιστούν στο Προφίλ σας στο biscottodeals.gr στην επιλογή Τα κουπόνια μου.

Εκτυπώνοντας το ή εμφανίζοντας στο κινητό σας, υλοποιείται την αγορά σας στην επιχείρηση που έχετε επιλέξει,  ακολουθώντας πάντα τους τρόπους χρήσης όπως αυτοί αναφέρονται σε κάθε προσφορά.

Σημείωση: Εάν η μεταφορά των χρημάτων σας πραγματοποιηθεί από οποιαδήποτε άλλη τράπεζα πλην της Eurobank, ενδέχεται η εμφάνιση τους στο λογαριασμό μας να πραγματοποιηθεί έπειτα από 1 έως 2 εργάσιμες ημέρες, οπότε τότε θα ολοκληρωθεί και η καταχώριση των Κουπονιών σας στο προφίλ σας. Σε περίπτωση επίσης που υπάρξει χρέωση εμβάσματος από άλλη τράπεζα, επιβαρύνετε εκ των πραγμάτων ο καταθέτης.

  • Με Δωρεάν Αντικαταβολή (χωρίς extra χρέωση) στο χώρο σας

Καλείτε στο 2310 253878 (ωράριο εξυπηρέτησης Δευτέρα έως και Παρασκευή 09:00 έως 17:00) ή αποστέλλετε e mail στο [email protected] (καθημερινά 24 ώρες το 24ωρο) ενημερώνοντας για το Κουπόνι ή τα Κουπόνια που σας ενδιαφέρουν.

Κατά την τηλεφωνική ή ηλεκτρονική επικοινωνία σας, θα πρέπει να αναφέρετε την προσφορά ή τις προσφορές που σας ενδιαφέρουν, την ποσότητα ανά προσφορά που επιθυμείτε να αγοράσετε, το ονοματεπώνυμο σας, τη διεύθυνση παράδοσης καθώς και τηλέφωνο επικοινωνίας μαζί σας.

Το Κουπόνι ή τα Κουπόνια θα σας παραδοθούν στο χώρο που θα μας υποδείξετε με ΔΩΡΕΑΝ Αντικαταβολή καταβάλλοντας στον υπεύθυνο της εταιρίας ταχυμεταφορών που θα σας εξυπηρετήσει, μόνο την αξία των αγορών σας.

Εμφανίζοντας το στην επιχείρηση που έχετε επιλέξει, υλοποιείται την αγορά σας, ακολουθώντας πάντα τους τρόπους χρήσης όπως αυτοί αναφέρονται σε κάθε προσφορά.

Σημείωση (περιοχές εξυπηρέτησης)
Όλο το πολεοδομικό συγκρότημα του νομού Θεσσαλονίκης ήτοι

– Δήμος Θεσσαλονίκης (Κέντρο, Τούμπα, Χαριλάου, Τριανδρία κ.α.)
– Δήμος Κορδελιού – Ευόσμου (Εύοσμος, Ελευθέριο – Νέο Κορδελιό)
– Δήμος Παύλου Μελά (Σταυρούπολη, Ευκαρπία, Πολίχνη, Σταυρούπολη)
– Δήμος Καλαμαριάς (Καλαμαριά, Άγιος Ιωάννης)
– Δήμος Νεάπολης – Συκεών (Συκιές, Άγιος Παύλος, Νεάπολη, Πεύκα, Συκιές)
– Δήμος Αμπελοκήπων – Μενεμένης (Αμπελόκηποι, Μενεμένη)
– Δήμος Πυλαίας – Χορτιάτη (Πανόραμα, Ασβεστοχώρι, Εξοχή, Πυλαία, Φίλυρο)

καθώς και στα περίχωρα Περαία, Ν.Ρύσιο, Θέρμη, Ωραιόκαστρο, Παλαιόκαστρο, Σίνδος.

  • Με παραλαβή από τους χώρους εξυπηρέτησης πελατών του biscottodeals.gr

Χώροι εξυπηρέτησης πελατών από όπου μπορείτε να αγοράσετε το Κουπόνι ή τα Κουπόνια σας.

 1. biscotto offices – Cosmos Offices Building, Αγίου Γεωργίου 5, Πατριαρχικό Πυλαίας, περιοχή Mediterranean Cosmos
(ωράριο εξυπηρέτησης: Δευτέρα έως και Παρασκευή –πλην επίσημων αργιών- από 09:00 έως 17:00)

2. biscotto coffee στο εμπορικό κέντρο Mediterranean Cosmos
(ωράριο εξυπηρέτησης: καθημερινά από Δευτέρα έως και Κυριακή από 09:00 έως 22:00)

Αγοράστε και αποκτήστε το Κουπόνι ή τα Κουπόνια της επιλογής σας, από τον χώρο που επιθυμείτε καταβάλλοντας την αξία τους στον υπεύθυνο του χώρου εξυπηρέτησης.

Εμφανίζοντας το Κουπόνι στην επιχείρηση που έχετε επιλέξει, υλοποιείται την αγορά σας, ακολουθώντας πάντα τους τρόπους χρήσης όπως αυτοί αναφέρονται σε κάθε προσφορά.