1. Τι είναι το biscottodeals.gr ;

To biscottodeals.gr πραγματοποιεί την επαναστατική αλλαγή, στον τρόπο απόκτησης μεγάλων και ποιοτικών Προσφορών από τις επιχειρήσεις της Θεσσαλονίκης αλλά και όλης της χώρας, με Κουπόνια (προαγορά Κουπονιών), Δωροεπιταγές (Δωρεάν Κουπόνια) και Εκπτωτικούς Κωδικούς (Discount Codes) κάνοντας πιο πλήρη και πιο εύκολη από ποτέ τη διαδικασία απόκτησης των Προσφορών!

Το biscottodeals.gr δημιουργήθηκε με τη μεγάλη εμπειρία, τη δυναμική και την πιστότητα του biscotto Thessaloniki (biscotto.gr | biscotto magazine | biscotto coffee στο Mediterranean Cosmos) σε συνδυασμό με την υψηλή τεχνογνωσία της ομάδας των ανθρώπων που σχεδίασαν και ανέπτυξαν την τελευταία 10ετία τα μεγαλύτερα e-shops προσφορών στη Βόρεια Ελλάδα και στη Μεγάλη Βρετανία.

To biscottodeals.gr έχει την πανελλαδική μοναδικότητα ότι προσφέρει στο κοινό του 3 δυνατότητες απόκτησης προσφορών:

 • Με προαγορά Κουπονιών για μοναδικές προσφορές
 • Με Δωροεπιταγές (Δωρεάν Κουπόνια) επώνυμων και premium επιχειρήσεων
 • Με Εκπτωτικούς Κωδικούς (Discount Codes) για τη χρήση τους σε κορυφαία e-shops όλης της χώρας ή σε websites – apps εστιατορίων για delivery παραγγελίες

2. Πως μπορώ να αποκτήσω τα Κουπόνια του biscottodeals;

Αγοράστε και αποκτήστε με απλό τρόπο το Κουπόνι της επιλογής σας, ακολουθώντας τα εξής βήματα.

Βήμα 1ο

Αρχικά θα πρέπει να έχετε πραγματοποιήσει τη Δωρεάν Eγγραφή μέλους  ή εάν έχετε εγγραφεί θα πρέπει να συνδεθείτε τοποθετώντας το Όνομα Χρήστη ή τη διεύθυνση του e-mail σας και τον Κωδικό σας

Βήμα 2ο

Επιλέξτε την προσφορά που σας ενδιαφέρει και πατήστε το κουμπί Αγόρασέ το

Βήμα 3ο

Επιλέξτε τον τρόπο πληρωμής και ακολουθώντας τις οδηγίες, θα ολοκληρώσετε απλά την αγορά σας.

Βήμα 4ο

Αυτόματα στην επιλογή «Τα κουπόνια μου» στο Προφίλ σας στο biscottodeals.gr, θα παραλάβετε το Κουπόνι σας. Ακολουθώντας τις οδηγίες χρήσης που θα βρείτε στο Κουπόνι σας, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε και να απολαύσετε την αγορά σας.

3. Με ποιους τρόπους αγοράζω τα Κουπόνια του biscottodeals.gr;

Αγοράστε το Κουπόνι της επιλογής σας με έναν από τέσσερις ακόλουθους τρόπους:

 • Με Χρεωστική – Πιστωτική – προπληρωμένη Κάρτα από οποιαδήποτε Τράπεζα.
 • Με Τραπεζική κατάθεση ή μεταφορά μέσω e banking στον τραπεζικό λογαριασμό της εταιρίας μας
 • Με Δωρεάν Αντικαταβολή (χωρίς extra χρέωση) στο χώρο σας
 • Με παραλαβή από τους χώρους εξυπηρέτησης πελατών του biscottodeals.gr ***

  Χώροι εξυπηρέτησης πελατών από όπου μπορείτε να αγοράσετε το Κουπόνι ή τα Κουπόνια σας.
 • 1. biscotto offices – Cosmos Offices Building, Αγίου Γεωργίου 5, Πατριαρχικό Πυλαίας, περιοχή Mediterranean Cosmos
  (ωράριο εξυπηρέτησης: Δευτέρα έως και Παρασκευή –πλην επίσημων αργιών- από 09:00 έως 17:00)
 • 2. biscotto coffee στο εμπορικό κέντρο Mediterranean Cosmos
  (ωράριο εξυπηρέτησης: καθημερινά από Δευτέρα έως και Κυριακή από 09:00 έως 22:00)
 • *** Οι χώροι εξυπηρέτησης πελατών λειτουργούν βάσει των κανόνων και των μέτρων προστασίας κατά του covid και πάντα βάσει των εκάστοτε αποφάσεων που υπάρχουν κατά περίοδο από την κυβέρνηση και τις αρμόδιες υγειονομικές αρχές, για τη λειτουργία τους ή την αναστολή τους.
 • Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας τηλεφωνικά στο 2310 365838 ή μέσω e-mail στο [email protected] για να ενημερωθείτε εάν λειτουργούν και με ποιο τρόπο οι χώροι εξυπηρέτησης πελατών.
 • Δείτε αναλυτικότερες λεπτομέρειες στους Τρόπους Αγοράς

4. Πως μπορώ να χρησιμοποιήσω το Κουπόνι του biscottodeals.gr;

Το Κουπόνι σας μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε είτε κατεβάζοντας το απλά στο κινητό σας, είτε εκτυπώνοντας το.

Το κάθε Κουπόνι διαθέτει μοναδικό QR Code.

Στο κείμενο κάθε προσφοράς αναφέρεται ποιες επιχειρήσεις δέχονται να προσκομίσετε το Κουπόνι είτε με επίδειξη του από το κινητό σας είτε εκτυπωμένο καθώς και ποιες το δέχονται μόνο σε εκτυπωμένη μορφή.

Σημείωση: Κατά τη χρήση του Κουπονιού θα πρέπει να λαμβάνετε πάντοτε υπόψη σας τους Όρους Χρήσης όπως αυτοί αναγράφονται στην κάθε προσφορά.

5. Εάν θελήσω να εκτυπώσω ένα κουπόνι, θα πρέπει να είναι έγχρωμο;

Δεν είναι απαραίτητο.

Σε κάθε Κουπόνι αναφέρονται στους όρους χρήσης του οι απαιτούμενες προδιαγραφές από μέρους της κάθε επιχείρησης για την εξαργύρωση της.

Να διαβάζετε πάντα προσεκτικά τους όρους χρήσης, καθώς συνήθως το κουπόνι μπορεί να είναι ασπρόμαυρης εκτύπωσης, εν τούτοις υπάρχουν και περιπτώσεις όπου η επιχείρηση δύναται να απαιτεί η εκτύπωση να είναι έγχρωμη.

6. Δεν θέλω να χρησιμοποιήσω ένα Κουπόνι που έχω αγοράσει. Μπορώ να το ακυρώσω;

Κανένα πρόβλημα! Σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε να χρησιμοποιήσετε το κουπόνι που αγοράσατε, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με την εταιρία μας μέσω e mail στο [email protected] (24 ώρες το 24ωρο) ή τηλεφωνικά στο 2310 365838 (Δευτέρα έως και Παρασκευή 09:00 έως 17:00) και να μας ενημερώσετε για το κουπόνι που επιθυμείτε να ακυρώσετε.

Κατά την επικοινωνία σας με την εταιρίας μας, είτε μέσω e mail είτε τηλεφωνικά, θα πρέπει να αναφέρεται τα ακόλουθα:

 • Επιχείρηση και προσφορά που επιθυμείτε να ακυρώσετε
 • Ονοματεπώνυμο δικαιούχου κουπονιού
 • Κωδικός Κουπονιού
 • Τρόπος αγοράς του κουπονιού
 • Αιτιολογία ακύρωσης
 • Τηλέφωνο επικοινωνίας

Σε περίπτωση ακύρωσης της αγοράς του κουπονιού σας εντός 14 ημερολογιακών ημερών – σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 4 παρ.10 του Ν.2251/1994, όπως ισχύει σήμερα – τα χρήματα θα σας επιστραφούν με τον ίδιο τρόπο πληρωμής που πραγματοποιήσατε την αγορά σας.

Από την 15η ημερολογιακή ημέρα και έπειτα σε περίπτωση επιθυμίας για ακύρωση, τα χρήματα σας τοποθετούνται στο Πιστωτικό υπόλοιπο του λογαριασμού σας, για να τα χρησιμοποιήσετε για μελλοντικές αγορές σας από το biscottodeals.gr

Βασική σημείωση 1: η αγορά του κουπονιού δύναται να ακυρωθεί αποκλειστικά και μόνο έως την ημερομηνία λήξης υλοποίησης της προσφοράς του κουπονιού σας, όπως αυτή αναφέρεται ευδιάκριτα στο κουπόνι της αγοράς σας. Έπειτα από την πάροδο της ημερομηνίας λήξης της προσφοράς του κουπονιού σας, δεν δύναται να πραγματοποιηθεί ακύρωση του.

Οπότε παρακαλούμε για την έγκαιρη επικοινωνία σας με την εταιρία μας σε περίπτωση επιθυμίας σας για ακύρωση κουπονιού.

Βασική σημείωση 2: σε περίπτωση εκπρόθεσμης έγγραφης ή προφορικής δήλωσης επιθυμίας σας για την ακύρωση του κουπονιού σας –και εφόσον η δήλωση σας γίνει εντός 5 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία λήξης υλοποίησης της προσφοράς – δύναται να εξεταστεί κατ’ εξαίρεση το αίτημα σας, μόνο στην περίπτωση κατά την οποία αποδεικνύεται ότι υπεύθυνος για την μη έγκαιρη υλοποίηση του κουπονιού σας είναι ο προμηθευτής της προσφοράς.

7. Απαιτείται εγγραφή μέλους για να λαμβάνω ενημέρωση καθημερινά για τις νέες Προσφορές και τους νέους Διαγωνισμούς;

Όχι. Το μόνο που χρειάζεται είναι να καταχωρήσετε το e-mail σας στο πεδίο Εγγραφή στο Newsletter και το biscottodeals.gr θα σας ενημερώνει για όλες τις νέες Προσφορές και τους νέους Διαγωνισμούς που αναρτώνται στην ιστοσελίδα μας.

Εάν όμως πραγματοποιήσετε και εγγραφή μέλους, θα είστε πλέον μόνο ένα κλικ μακριά από οποιαδήποτε Προσφορά θα σας ενδιαφέρει!

Η εγγραφή μέλους στο biscottodeals.gr είναι εντελώς δωρεάν!