1. Τι είναι το biscottodeals.gr ;

To biscottodeals.gr πραγματοποιεί την επαναστατική αλλαγή, στον τρόπο απόκτησης μεγάλων και ποιοτικών Προσφορών από τις επιχειρήσεις της Θεσσαλονίκης αλλά και όλης της χώρας, με Κουπόνια (προαγορά Κουπονιών), Δωροεπιταγές (Δωρεάν Κουπόνια) και Εκπτωτικούς Κωδικούς (Discount Codes) κάνοντας πιο πλήρη και πιο εύκολη από ποτέ τη διαδικασία απόκτησης των Προσφορών!

Το biscottodeals.gr δημιουργήθηκε με τη μεγάλη εμπειρία, τη δυναμική και την πιστότητα του biscotto Thessaloniki (biscotto.gr | biscotto magazine | biscotto coffee στο Mediterranean Cosmos) σε συνδυασμό με την υψηλή τεχνογνωσία της ομάδας των ανθρώπων που σχεδίασαν και ανέπτυξαν την τελευταία 10ετία τα μεγαλύτερα e-shops προσφορών στη Βόρεια Ελλάδα και στη Μεγάλη Βρετανία.

To biscottodeals.gr έχει την πανελλαδική μοναδικότητα ότι προσφέρει στο κοινό του 3 δυνατότητες απόκτησης προσφορών:

  • Με προαγορά Κουπονιών για μοναδικές προσφορές
  • Με Δωροεπιταγές (Δωρεάν Κουπόνια) επώνυμων και premium επιχειρήσεων
  • Με Εκπτωτικούς Κωδικούς (Discount Codes) για τη χρήση τους σε κορυφαία e-shops όλης της χώρας ή σε websites – apps εστιατορίων για delivery παραγγελίες

2. Πως μπορώ να αποκτήσω τον Εκπτωτικό Κωδικό της προσφοράς του ηλεκτρονικού καταστήματος που επιθυμώ μέσω του biscottodeals;

Επιλέξτε την προσφορά του ηλεκτρονικού καταστήματος που σας ενδιαφέρει στην κατηγορία ΕΚΠΤΩΤΙΚΟΙ ΚΩΔΙΚΟΙ (Discount Codes) του biscottodeals.gr και κερδίστε χρήματα ή δώρα σε κάθε αγορά σας, χρησιμοποιώντας απλά τον Εκπτωτικό Κωδικό που θα βρείτε στην προσφορά που επιθυμείτε.

Κάθε προσφορά αναφέρει το ποσοστό έκπτωσης ή τα δώρα που σας χαρίζει ο Εκπτωτικός Κωδικός του biscottodeals.gr για τις αγορές σας από το ηλεκτρονικό κατάστημα που θα επιλέξετε.

H διαδικασία χρήσης είναι εξαιρετικά απλή.

Bήμα 1o

Επιλέγετε την προσφορά που σας ενδιαφέρει και κάνοντας κλικ στο link που αναφέρεται στο κείμενο της προσφοράς, μπαίνετε αυτόματα στη σελίδα της συνεργαζόμενης επιχείρησης που σας προσφέρει την έκπτωση μέσω του biscottodeals.gr

Bήμα 2o

Έχοντας μπει στη σελίδα της συνεργαζόμενης επιχείρησης και προχωρώντας στη διαδικασία της αγοράς σας, τοποθετείτε ως Εκπτωτικό Κωδικό (Discount Code) στο πεδίο που θα σας ζητηθεί τον κωδικό BISCOTTODEALS (εκτός εάν στο κείμενο της προσφοράς αναφέρεται κάποιος άλλος κωδικός) και αυτόματα κερδίζετε την έκπτωση της προσφοράς, πραγματοποιώντας την ολοκλήρωση της αγοράς σας.

Έτσι κερδίζετε € με τον πιο απλό τρόπο, με τους Εκπτωτικούς Κωδικούς του biscottodeals.gr

3. Πως θα χρησιμοποιήσω τον Εκπτωτικό Κωδικό που θα βρω στο biscottodeals.gr για το ηλεκτρονικό κατάστημα που με ενδιαφέρει;

Επιλέξτε την προσφορά του ηλεκτρονικού καταστήματος που σας ενδιαφέρει στην κατηγορία ΕΚΠΤΩΤΙΚΟΙ ΚΩΔΙΚΟΙ του biscottodeals.gr και κερδίστε χρήματα ή δώρα σε κάθε αγορά σας.

Κάθε προσφορά αναφέρει το ποσοστό έκπτωσης ή τα δώρα που σας χαρίζει ο Εκπτωτικός Κωδικός του biscottodeals.gr για τις αγορές σας από το ηλεκτρονικό κατάστημα που θα επιλέξετε.

Η διαδικασία είναι απλή.

  • Μπαίνετε στην προσφορά του ηλεκτρονικού καταστήματος που σας ενδιαφέρει, στην κατηγορία DISCOUNT CODES του biscottodeals.gr
  • Στο κείμενο της προσφοράς αναφέρεται ο Εκπτωτικός Κωδικός (Discount Code) που θα χρησιμοποιήσετε για τις αγορές σας από το ηλεκτρονικό κατάστημα που επιθυμείτε (ο εκπτωτικός κωδικός είναι BISCOTTODEALS εκτός εάν αναφέρεται κάποιος άλλος κωδικός στο κείμενο της προσφοράς)
  • Κάνετε κλικ στη σελίδα του ηλεκτρονικού καταστήματος της προσφοράς που επιθυμείτε, προκειμένου να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας.
  • Κατά την ολοκλήρωση των αγορών σας, τοποθετείται τον Εκπτωτικό Κωδικό (Discount Code) στο σχετικό πεδίο του ηλεκτρονικού καταστήματος (αναφέρεται πάντα το πεδίο στο κείμενο της προσφοράς του biscottodeals.gr)
  • Αυτόματα κερδίζετε χρήματα ή δώρα με τον Εκπτωτικό κωδικό του biscottodeals.gr

4. Θέλω να πραγματοποιήσω επιστροφή του προϊόντος που αγόρασα χρησιμοποιώντας τον Εκπτωτικό Κωδικό ή να ακυρώσω την παραγγελία μου. Πως μπορώ να το κάνω;

Κανένα πρόβλημα! Κάθε συνεργαζόμενο ηλεκτρονικό κατάστημα στην ιστοσελίδα του, αναφέρει ευδιάκριτα την πολιτική ακύρωσης της αγοράς σας και την πολιτική επιστροφής των προϊόντων που έχετε αγοράσει.

Υπενθυμίζουμε ότι το biscottodeals.gr συνεργάζεται με τα συγκεκριμένα ηλεκτρονικά καταστήματα και λειτουργεί αποκλειστικά και μόνο ως διαμεσολαβητής για την παροχή έκπτωσης ή δώρων προς εσάς για τις αγορές σας από αυτά.

Θα πρέπει να διαβάζετε πάντα προσεκτικά τους όρους ακύρωσης και επιστροφών στην ιστοσελίδα του κάθε συνεργαζόμενου με το biscottodeals.gr ηλεκτρονικού καταστήματος, προκειμένου να πραγματοποιείται πάντα εύκολα και έγκαιρα την ακύρωση ή την επιστροφή που επιθυμείτε.

5. Απαιτείται εγγραφή μέλους για να λαμβάνω ενημέρωση καθημερινά για τις νέες Προσφορές και τους νέους Διαγωνισμούς;

Όχι. Το μόνο που χρειάζεται είναι να καταχωρήσετε το e-mail σας στο πεδίο Εγγραφή στο Newsletter και το biscottodeals.gr θα σας ενημερώνει για όλες τις νέες Προσφορές και τους νέους Διαγωνισμούς που αναρτώνται στην ιστοσελίδα μας.

Εάν όμως πραγματοποιήσετε και εγγραφή μέλους, θα είστε πλέον μόνο ένα κλικ μακριά από οποιαδήποτε Προσφορά θα σας ενδιαφέρει!

Η εγγραφή μέλους στο biscottodeals.gr είναι εντελώς δωρεάν!