1. Τι είναι το biscottodeals.gr ;

To biscottodeals.gr πραγματοποιεί την επαναστατική αλλαγή, στον τρόπο απόκτησης μεγάλων και ποιοτικών Προσφορών από τις επιχειρήσεις της Θεσσαλονίκης αλλά και όλης της χώρας, με Κουπόνια (προαγορά Κουπονιών), Δωροεπιταγές (Δωρεάν Κουπόνια) και Εκπτωτικούς Κωδικούς (Discount Codes) κάνοντας πιο πλήρη και πιο εύκολη από ποτέ τη διαδικασία απόκτησης των Προσφορών!

Το biscottodeals.gr δημιουργήθηκε με τη μεγάλη εμπειρία, τη δυναμική και την πιστότητα του biscotto Thessaloniki (biscotto.gr | biscotto magazine | biscotto coffee στο Mediterranean Cosmos) σε συνδυασμό με την υψηλή τεχνογνωσία της ομάδας των ανθρώπων που σχεδίασαν και ανέπτυξαν την τελευταία 10ετία τα μεγαλύτερα e-shops προσφορών στη Βόρεια Ελλάδα και στη Μεγάλη Βρετανία.

To biscottodeals.gr έχει την πανελλαδική μοναδικότητα ότι προσφέρει στο κοινό του 3 δυνατότητες απόκτησης προσφορών:

  • Με προαγορά Κουπονιών για μοναδικές προσφορές
  • Με Δωροεπιταγές (Δωρεάν Κουπόνια) επώνυμων και premium επιχειρήσεων
  • Με Εκπτωτικούς Κωδικούς (Discount Codes) για τη χρήση τους σε κορυφαία e-shops όλης της χώρας ή σε websites – apps εστιατορίων για delivery παραγγελίες

2. Πως μπορώ να αποκτήσω τις Δωροεπιταγές (Δωρεάν Κουπόνια) του biscottodeals;

Τα βήματα του τρόπου χρήσης, εύκολα και απλά:

Βήμα 1ο

Αρχικά θα πρέπει να έχετε πραγματοποιήσει τη Δωρεάν Eγγραφή μέλους  ή εάν έχετε εγγραφεί θα πρέπει να συνδεθείτε τοποθετώντας το Όνομα Χρήστη ή τη διεύθυνση του e-mail σας και τον Κωδικό σας

Βήμα 2ο

Κατεβάζετε στο κινητό σας ή Εκτυπώνετε απλά τη Δωροεπιταγή που επιλέξατε, με ένα κλικ στο KATEBΑΣΕ ή ΕΚΤΥΠΩΣΕ ΔΩΡΕΑΝ

Βήμα 3ο

Ακολουθείτε τους Όρους Χρήσης της Δωροεπιταγής και απολαμβάνετε το προϊόν ή την υπηρεσία που επιλέξατε.

Βήμα 4ο

Καταβάλλετε απλά στην επιχείρηση την τελική αξία της προσφοράς, έπειτα από την έκπτωση που σας προσφέρει η Δωροεπιταγή).

Κερδίστε € με τον πιο απλό τρόπο, με τις Δωροεπιταγές του biscottodeals.gr

3. Πως μπορώ να χρησιμοποιήσω την Δωροεπιταγή του biscottodeals.gr;

Τη Δωροεπιταγή μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε είτε κατεβάζοντας την απλά στο κινητό σας, είτε εκτυπώνοντας την.

Η κάθε Δωροεπιταγή διαθέτει μοναδικό QR Code.

Στο κείμενο κάθε προσφοράς αναφέρεται ποιες επιχειρήσεις δέχονται να προσκομίσετε τη Δωροεπιταγή είτε με επίδειξη της από το κινητό σας είτε εκτυπωμένη καθώς και ποιες την δέχονται μόνο σε εκτυπωμένη μορφή.

Σημείωση: Κατά τη χρήση των Δωροεπιταγών θα πρέπει να λαμβάνετε πάντοτε υπόψη σας τους Όρους Χρήσης όπως αυτοί αναγράφονται στην κάθε προσφορά.

4. Εάν θελήσω να εκτυπώσω μία Δωροεπιταγή, θα πρέπει να είναι έγχρωμη;

Δεν είναι απαραίτητο. Σε κάθε Δωροεπιταγή αναφέρονται στους όρους χρήσης της οι απαιτούμενες προδιαγραφές από μέρους της κάθε επιχείρησης για την εξαργύρωση της. Να διαβάζετε πάντα προσεκτικά τους όρους χρήσης, καθώς συνήθως η δωροεπιταγή μπορεί να είναι ασπρόμαυρης εκτύπωσης, εν τούτοις υπάρχουν και περιπτώσεις όπου η επιχείρηση δύναται να απαιτεί η εκτύπωση να είναι έγχρωμη

5. Δεν θέλω να χρησιμοποιήσω μία Δωροεπιταγή που έχω επιλέξει. Τι κάνω;

Κανένα πρόβλημα! Σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε να την χρησιμοποιήσετε, τότε απλά δεν την εμφανίζεται ποτέ στην επιχείρηση, δίχως να έχετε καμία άλλη επιπλέον υποχρέωση.

6. Απαιτείται εγγραφή μέλους για να λαμβάνω ενημέρωση καθημερινά για τις νέες Προσφορές και τους νέους Διαγωνισμούς;

Όχι. Το μόνο που χρειάζεται είναι να καταχωρήσετε το e-mail σας στο πεδίο Εγγραφή στο Newsletter και το biscottodeals.gr θα σας ενημερώνει για όλες τις νέες Προσφορές και τους νέους Διαγωνισμούς που αναρτώνται στην ιστοσελίδα μας. Εάν όμως πραγματοποιήσετε και εγγραφή μέλους, θα είστε πλέον μόνο ένα κλικ μακριά από οποιαδήποτε Προσφορά θα σας ενδιαφέρει! Η εγγραφή μέλους στο biscottodeals.gr είναι εντελώς δωρεάν!