ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Η εταιρεία με την επωνυμία «Biscotto Deals IKE», που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη, σας καλωσορίζει στην ιστοσελίδα της www.biscottodeals.gr

Στην ιστοσελίδα biscottodeals.gr διαφημίζονται και προωθούνται προϊόντα και υπηρεσίες τρίτων προμηθευτών με ειδικές εκπτωτικές τιμές, που μπορείτε να αποκτήσετε:

– Με προαγορά Κουπονιών για μοναδικές προσφορές
– Με Δωροεπιταγές (Δωρεάν Κουπόνια) επώνυμων και premium επιχειρήσεων
– Με Εκπτωτικούς Κωδικούς (Discount Codes) για τη χρήση τους σε κορυφαία e-shops όλης της χώρας ή σε websites – apps εστιατορίων για delivery παραγγελίες

Οι ειδικές εκπτωτικές τιμές, οι δωροεπιταγές και οι εκπτωτικοί κωδικοί ισχύουν για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα και για συγκεκριμένη ποσότητα που καθορίζει ο προμηθευτής.

Η Εταιρεία δεν αποκτά με οποιοδήποτε τρόπο την ιδιότητα του πωλητή, καθώς ενεργεί αποκλειστικά και μόνο ως τρίτος-διαμεσολαβητής στη διαδικασία προώθησης των προϊόντων και των υπηρεσιών τρίτων παρά μόνο εάν διαθέτει δικά της προϊόντα.

Τα προϊόντα – υπηρεσίες ο χρήστης – μέλος μπορεί να τα αποκτήσει με τον τρόπο που θα επιλέξει από τον εκάστοτε Προμηθευτή, μέσω της ιστοσελίδας της Εταιρείας, υπό τους όρους που περιγράφονται κατωτέρω και τους οποίους ο χρήστης – μέλος αποδέχεται πλήρως και ανεπιφύλακτα.

Βεβαιωθείτε ότι συμφωνείτε με τους παρακάτω όρους, διότι η περαιτέρω χρήση και η περιήγησή σας στην ιστοσελίδα biscottodeals.gr συνεπάγεται τη ρητή και ανεπιφύλακτη αποδοχή αυτών.

Α. ΈΝΝΟΙΕΣ | ΟΡΙΣΜΟΊ

 Εταιρία: η Εταιρία Biscotto Deals IKE με το διακριτικό τίτλο “Biscotto Deals” που εδρεύει στη Στρατηγού Ναπολέοντος Ζέρβα 10, τηλέφωνο επικοινωνίας 2310 365838 και ΑΦΜ 801410480

Ιστοσελίδα: η παρούσα ιστοσελίδα www.biscottodeals.gr

Δωρεάν Εγγραφήη ενέργεια δημιουργίας ενός Λογαριασμού Χρήστη – Μέλους της Ιστοσελίδας.

Προϊόν| Υπηρεσία: το προϊόν – υπηρεσία του Προμηθευτή που διατίθεται σε ειδική εκπτωτική τιμή ή με τη μορφή δωροεπιταγών ή εκπτωτικών κωδικών μέσω της ιστοσελίδας.

Προμηθευτής: κάθε τρίτος Προμηθευτής, ο οποίος επιλέγει να προωθήσει τα προϊόντα – υπηρεσίες του σε ειδικές εκπτωτικές τιμές στα εγγεγραμμένα μέλη του biscottodeals.gr

Πρόσωπο που ενεργεί κατ’ εντολή του Προμηθευτή: κάθε εξουσιοδοτημένο για την προώθηση των υπηρεσιών ή προσφορών του Προμηθευτή πρόσωπο, το οποίο ενεργεί, κατόπιν εντολής ή αδείας που του έχει χορηγηθεί και με το οποίο έχει συμβληθεί η Εταιρεία

Αγοραστής | Μέλος | Χρήστης: κάθε χρήστης της ιστοσελίδας, ο οποίος συμμετέχει επιτυχώς σε Προσφορά που αναρτάται στην ιστοσελίδα και αγοράζει το προϊόν/υπηρεσία του Προμηθευτή ή το αποκτά με τη μορφή της δωροεπιταγής.

Προσφορά: η ειδική εκπτωτική τιμή που διατίθεται μέσω της ιστοσελίδας για την αγορά του προϊόντος ή την απόκτηση της  με τη μορφή δωροεπιταγής ή μέσω της χρήσης του εκπτωτικού κωδικού.

Κουπόνι: το κουπόνι που διατίθεται στον Αγοραστή – Μέλος – Χρήστη με ηλεκτρονικά μέσα, μέσω της ιστοσελίδας biscottodeals.gr -για την αγορά μίας προσφοράς- το οποίο φέρει μοναδικό κωδικό και ενσωματώνει την παρεχόμενη από τον προμηθευτή προσφορά. Το κουπόνι υποχρεωτικά πρέπει να προσκομίζεται ή να επιδεικνύεται από τον αγοραστή στον προμηθευτή, για την παραλαβή των υπηρεσιών – προϊόντων, είτε σε εκτυπωμένη έντυπη μορφή είτε ηλεκτρονικά κατεβάζοντας το στο κινητό του τηλέφωνο (στις περιπτώσεις όπου αναφέρεται στο κουπόνι ότι η επιχείρηση – προμηθευτής αποδέχεται την επίδειξη του μέσω κινητού τηλεφώνου).

Δωροεπιταγή: η δωροεπιταγή που διατίθεται με ηλεκτρονικά μέσα στον Αγοραστή – Μέλος – Χρήστη, η οποία φέρει μοναδικό κωδικό και ενσωματώνει την παρεχόμενη από τον προμηθευτή προσφορά και η οποία πρέπει να προσκομίζεται υποχρεωτικά από τον αγοραστή για την παραλαβή των υπηρεσιών/προϊόντων, είτε σε εκτυπωμένη έντυπη μορφή, είτε ηλεκτρονικά κατεβάζοντας την στο κινητό του τηλέφωνο και επιδεικνύοντας την στον προμηθευτή (στις περιπτώσεις όπου αναφέρεται στην δωροεπιταγή ότι η επιχείρηση – προμηθευτής αποδέχεται την επίδειξη της δωροεπιταγής μέσω κινητού τηλεφώνου)

Εκπτωτικός κωδικός: κάθε προσφορά στη σχετική κατηγορία αναφέρει το ποσοστό έκπτωσης ή τα δώρα που σας χαρίζει ο Εκπτωτικός Κωδικός του biscottodeals.gr για τις αγορές σας από το ηλεκτρονικό κατάστημα που θα επιλέξετε. Κάνοντας κλικ στο link που αναφέρεται στο κείμενο της προσφοράς, μπαίνετε αυτόματα στη σελίδα της συνεργαζόμενης επιχείρησης που σας προσφέρει την έκπτωση μέσω του biscottodeals.gr Έχοντας μπει στη σελίδα της συνεργαζόμενης επιχείρησης και προχωρώντας στη διαδικασία της αγοράς σας, τοποθετείτε ως Εκπτωτικό Κωδικό (Discount Code) στο πεδίο που θα σας ζητηθεί τον κωδικό BISCOTTODEALS (εκτός εάν στο κείμενο της προσφοράς αναφέρεται κάποιος άλλος κωδικός) και αυτόματα κερδίζετε την έκπτωση της προσφοράς, πραγματοποιώντας την ολοκλήρωση της αγοράς σας.

Β.   ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ | ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ & ΟΡΟΙ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

 1. Η συμμετοχή στις προσφερόμενες υπηρεσίες του biscottodeals.gr επιτρέπεται αποκλειστικά και μόνο σε πρόσωπα που έχουν συμπληρώσει το δέκατο όγδοο (18ο) έτος της ηλικίας τους και έχουν πλήρη δικαιοπρακτική ικανότητα. Κάθε Χρήστης δηλώνει και εγγυάται ρητά ότι κατά την εγγραφή του στην ιστοσελίδα θα παρέχει αληθείς, ακριβείς και πλήρεις πληροφορίες και ότι διαθέτει τις απαιτούμενες νόμιμες προϋποθέσεις, αλλά και την απαραίτητη ικανότητα να αντιληφθεί τους όρους και τις προϋποθέσεις που εμπεριέχονται στο παρόν.
 2. Η Εταιρεία μέσω της ιστοσελίδας της δίνει τη δυνατότητα στους Προμηθευτές να προωθήσουν ή να πουλήσουν τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους στους χρήστες – μέλη της ιστοσελίδας σε ειδικές εκπτωτικές τιμές για την αγορά τους ή με τη μορφή δωροεπιταγών ή εκπτωτικών κωδικών και για συγκεκριμένο χρόνο ή/και ποσότητα, όπως αυτά ορίζονται κάθε φορά στην εκάστοτε Προσφορά που έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα και υπό τους όρους και προϋποθέσεις που αναφέρονται στην Προσφορά αυτή. Η Εταιρεία δεν αποκτά καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιδιότητα του πωλητή συμμετέχει στη διαδικασία προώθησης των προϊόντων/υπηρεσιών των Προμηθευτών αποκλειστικά και μόνο ως τρίτος διαμεσολαβητής.
 3. Η εκδήλωση ενδιαφέροντος για την αγορά μίας υπηρεσίας ή ενός προϊόντος ή η χρήση δωροεπιταγής ή εκπτωτικών κωδικών καθώς επίσης και η δημιουργία προσωπικού λογαριασμού στην ιστοσελίδα biscottodeals.gr συνιστά ρητή αποδοχή και συναίνεση εκ μέρους του χρήστη στη μελλοντική ενημέρωσή του σχετικά με διαφημιστικές ή προωθητικές ενέργειες (marketing) προϊόντων και υπηρεσιών της παρούσας μέσω ηλεκτρονικών μηνυμάτων. Τα στοιχεία που αποθηκεύονται για την ενημέρωση των συμμετεχόντων θα τηρούνται πάντοτε σύμφωνα με το Ν.2472/1997, το Ν. Ν.3471/2006 και τις Αποφάσεις και Οδηγίες της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα. Οι συμμετέχοντες διατηρούν το δικαίωμα να ζητήσουν οποτεδήποτε και χωρίς επιβάρυνση την επιβεβαίωση, τροποποίηση ή διαγραφή των στοιχείων τους και την εξαίρεσή τους από τη λήψη ηλεκτρονικών μηνυμάτων, επικοινωνώντας με την εταιρεία.
 4. Για τη συμμετοχή ενός χρήστη σε Προσφορά ή Δωροεπιταγή, θα πρέπει να έχει προηγηθεί η εγγραφή του στην Ιστοσελίδα της Εταιρείας και η δημιουργία προσωπικού του Λογαριασμού, υποβάλλοντας τα στοιχεία του στα αντίστοιχα πεδία, όπως ονοματεπώνυμο, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail), κωδικό πρόσβασης (password) κ.α.. Η προστασία και διαφύλαξη του κωδικού πρόσβασης και των λοιπών στοιχείων του Χρήστη-Μέλους είναι αποκλειστική ευθύνη του τελευταίου.
 5. Κάθε Χρήστης – Μέλος του biscottodeals.gr μπορεί να εκδηλώσει ενδιαφέρον για τις προσφορές ή τις δωροεπιταγές, για τον ίδιο ή και για τρίτα πρόσωπα (συγγενικά ή φιλικά), κάνοντας εγγραφή μέλους στην ιστοσελίδα της Εταιρείας.

Τα υπόλοιπα βήματα του τρόπου χρήσης είναι εύκολα και απλά.

 1. Κουπόνια | Κάθε χρήστης – μέλος μπορεί να εκδηλώσει ενδιαφέρον για μια Προσφορά, για τον ίδιο ή και για τρίτα πρόσωπα (συγγενικά ή φιλικά του), πατώντας το πλήκτρο “Αγόρασε το” στη σελίδα της Προσφοράς και επιλέγοντας τον τρόπο πληρωμής. Στην περίπτωση που επιλέξει να πληρώσει μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής ή προπληρωμένης κάρτας, συμπληρώνει και τα στοιχεία της κάρτας.

Μετά την ολοκλήρωση της παραπάνω διαδικασίας ο χρήστης θα πατήσει στο κουμπί ”Ολοκλήρωση Αγοράς” με το οποίο θα γίνεται και η οριστική χρέωση της πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας του αγοραστή, σε ποσό αντίστοιχο με τον αριθμό των κουπονιών που αγόρασε.

Τα κουπόνια αποστέλλονται ηλεκτρονικά και αυτόματα μετά την ολοκλήρωση της αγοράς στο “Προφίλ” του εκάστοτε χρήστη στη θέση ” Τα κουπόνια μου”, τα οποία είναι μοναδικά για τον κάθε αγοραστή. Το ποσό που ο Αγοραστής πληρώνει με τον τρόπο πληρωμής που επέλεξε, δεσμεύεται από την Εταιρεία στο όνομα και για λογαριασμό του Προμηθευτή.

Δωροεπιταγές | Ο χρήστης – μέλος έχει τη δυνατότητα δωρεάν εκτύπωσης δωροεπιταγών χωρίς να καταβάλλει κάποιο τίμημα στην εταιρεία μας. Σε αυτήν την περίπτωση καταβάλει την αξία της προσφοράς που έχει προεκτυπώσει  ή κατεβάσει στο κινητό του τηλέφωνο, απευθείας στον Προμηθευτή και όπως αυτή περιγράφεται στους όρους της κάθε προσφοράς.

Εκπτωτικοί Κωδικοί | Ο χρήστης – μέλος μπορεί να κάνει χρήση των Εκπτωτικών Κωδικών των προσφορών που τον ενδιαφέρουν, κάνοντας κλικ στο link που αναφέρεται στο κείμενο της προσφοράς, μπαίνοντας αυτόματα στη σελίδα της συνεργαζόμενης επιχείρησης που σας προσφέρει την έκπτωση μέσω του biscottodeals.gr

Έχοντας μπει στη σελίδα της συνεργαζόμενης επιχείρησης και προχωρώντας τα βήματα της αγοράς σας, τοποθετείτε ως εκπτωτικό κωδικό στο πεδίο που θα σας ζητηθεί το Discount Code όπως αυτό αναφέρεται στη σχετική προσφορά και αυτόματα κερδίζετε την έκπτωση της προσφοράς, πραγματοποιώντας την ολοκλήρωση της αγοράς σας.

Σημείωση: Κατά τη χρήση του εκπτωτικού κωδικού θα πρέπει να λαμβάνετε πάντοτε υπόψη σας τους Όρους Χρήσης της σελίδας της προσφοράς της κάθε συνεργαζόμενης επιχείρησης, όπως αυτοί αναγράφονται στη σχετική ενότητα της.

 1. Το νόμιμο παραστατικό (απόδειξη) στο οποίο θα περιέχεται η αξία της τελικής τιμής της κάθε υπηρεσίας ή προϊόντος –έπειτα από την έκπτωση των προσφορών, των δωροεπιταγών ή των εκπτωτικών κωδικών θα τιμολογείται απευθείας από τον Προμηθευτή προς τον Αγοραστή κατά την εξαργύρωση.
 2. To Κουπόνι ή η Δωροεπιταγή ισχύει μέχρι την ημερομηνία λήξεως, η οποία αναφέρεται στους όρους της Προσφοράς και αναγράφεται στο σχετικό κείμενο της προσφοράς.

Μετά την ημερομηνία λήξεως, το Κουπόνι ή η Δωροεπιταγή παύει να ισχύει και ο Αγοραστής ουδεμία απαίτηση έχει έναντι του Προμηθευτή ή και της Εταιρείας. Ο Προμηθευτής ή και η Εταιρεία δεν φέρουν καμία ευθύνη αναφορικά με απώλεια ή καταστροφή του Κουπονιού ή της Δωροεπιταγής από τον Αγοραστή.

Το κάθε Κουπόνι ή Δωροεπιταγή αντιστοιχεί στην αξία της εκάστοτε Προσφοράς. Με την επίδειξη του Κουπονιού στον Προμηθευτή, ο Αγοραστής θα δικαιούται να λάβει από τον Προμηθευτή το προϊόν/υπηρεσία για το οποίο ισχύει η Προσφορά στην οποία συμμετείχε.

Ο Προμηθευτής διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί την παροχή του προϊόντος/υπηρεσίας προς οποιοδήποτε Αγοραστή δεν επιδείξει Κουπόνι ή Δωροεπιταγή και για οποιοδήποτε λόγο. Στην περίπτωση αυτή ο Αγοραστής έχει το δικαίωμα να ακυρώσει το Κουπόνι και να του επιστραφούν τα χρήματα που κατέβαλε για αυτό στο ακέραιο ή να μην χρησιμοποιήσει την Δωροεπιταγή που απέκτησε δίχως κάποιο οικονομικό τίμημα.

 1. Τα Κουπόνια και οι Δωροεπιταγές μπορούν να χρησιμοποιηθούν/εξαργυρωθούν μόνο σε καταστήματα του Προμηθευτή.  Σε καμία περίπτωση, ο Αγοραστής δε δύναται να ζητήσει από τον Προμηθευτή ή το πρόσωπο που ενεργεί κατ’ εντολή του Προμηθευτή, χρηματικό αντάλλαγμα για αυτό ή οιοδήποτε άλλο προϊόν ή υπηρεσία πλην αυτού που αγόρασε μέσω της Προσφοράς που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα.
 2. Πρόσθετες πληροφορίες, προδιαγραφές προϊόντων και υπηρεσιών που αναγράφονται στην Προσφορά, και αφορούν στα προσφερόμενα προϊόντα – υπηρεσίες, παρέχονται σύμφωνα με πληροφορίες και οδηγίες, που έχει λάβει η Εταιρεία από τον Προμηθευτή. Το biscottodeals.gr δεν φέρει ουδεμία ευθύνη αναφορικά με προϊόντα – υπηρεσίες που προωθούνται μέσω Προσφοράς, για τα οποία αποκλειστικά υπεύθυνος έναντι του Αγοραστή είναι ο Προμηθευτής. Ενδεικτικά και όχι περιοριστικά η Εταιρεία δεν ευθύνεται για την ποιότητα, τις ιδιότητες, τα επιμέρους χαρακτηριστικά των προϊόντων-υπηρεσιών, ή και για τυχόν νομικά ή πραγματικά ελαττώματα καθώς και για τον τρόπο και χρόνο παράδοσης αυτών στους Αγοραστές.
 3. Η Εταιρεία συμμετέχει στην πώληση Προϊόντος/Υπηρεσίας από Προμηθευτή σε Αγοραστή αποκλειστικά και μόνο ως τρίτος-διαμεσολαβητής.

Β1. ΚΟΥΠΟΝΙΑ – ΤΡΟΠΟΙ ΑΓΟΡΑΣ

Μπορείτε να αγοράστε το Κουπόνι της επιλογής σας με έναν από τέσσερις ακόλουθους τρόπους:

 • Με Χρεωστική – Πιστωτική – προπληρωμένη Κάρτα από οποιαδήποτε Τράπεζα.
 • Με Τραπεζική κατάθεση ή μεταφορά μέσω e banking στον τραπεζικό λογαριασμό της εταιρίας μας
 • Με Δωρεάν Αντικαταβολή (χωρίς extra χρέωση) στο χώρο σας
 • Με παραλαβή από τους χώρους εξυπηρέτησης πελατών του biscottodeals.gr
 • Χώροι εξυπηρέτησης πελατών από όπου μπορείτε να αγοράσετε το Κουπόνι ή τα Κουπόνια σας.
 1. biscotto offices – Cosmos Offices Building, Αγίου Γεωργίου 5, Πατριαρχικό Πυλαίας, περιοχή Mediterranean Cosmos
  (ωράριο εξυπηρέτησης: Δευτέρα έως και Παρασκευή –πλην επίσημων αργιών- από 09:00 έως 17:00)
 2. biscotto coffee στο εμπορικό κέντρο Mediterranean Cosmos

(ωράριο εξυπηρέτησης: καθημερινά από Δευτέρα έως και Κυριακή από 09:00 έως 22:00)

Δείτε αναλυτικότερες λεπτομέρειες στους Τρόπους Αγοράς

Β2. ΚΟΥΠΟΝΙΑ – ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ ή ΑΚΥΡΩΣΗΣ

Σε περίπτωση ακύρωσης της αγοράς του κουπονιού σας εντός 14 ημερολογιακών ημερών – σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 4 παρ.10 του Ν.2251/1994, όπως ισχύει σήμερα – τα χρήματα θα σας επιστραφούν με τον ίδιο τρόπο πληρωμής που πραγματοποιήσατε την αγορά σας.

Από την 15η ημερολογιακή ημέρα και έπειτα σε περίπτωση επιθυμίας για ακύρωση, τα χρήματα σας τοποθετούνται στο Πιστωτικό υπόλοιπο του λογαριασμού σας, για να τα χρησιμοποιήσετε για μελλοντικές αγορές σας από το biscottodeals.gr

Βασική σημείωση 1: η αγορά του κουπονιού δύναται να ακυρωθεί αποκλειστικά και μόνο έως την ημερομηνία λήξης υλοποίησης της προσφοράς του κουπονιού σας, όπως αυτή αναφέρεται ευδιάκριτα στο κουπόνι της αγοράς σας. Έπειτα από την πάροδο της ημερομηνίας λήξης της προσφοράς του κουπονιού σας, δεν δύναται να πραγματοποιηθεί ακύρωση του.

Οπότε παρακαλούμε για την έγκαιρη επικοινωνία σας με την εταιρία μας σε περίπτωση επιθυμίας σας για ακύρωση κουπονιού.

Βασική σημείωση 2: σε περίπτωση εκπρόθεσμης έγγραφης ή προφορικής δήλωσης επιθυμίας σας για την ακύρωση του κουπονιού σας –και εφόσον η δήλωση σας γίνει εντός 5 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία λήξης υλοποίησης της προσφοράς – δύναται να εξεταστεί κατ’ εξαίρεση το αίτημα σας, μόνο στην περίπτωση κατά την οποία αποδεικνύεται ότι υπεύθυνος για την μη έγκαιρη υλοποίηση του κουπονιού σας είναι ο προμηθευτής της προσφοράς.

Γ. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΑΔΕΙΑ

Η Εταιρεία, υπό τους όρους και τις προϋποθέσεις, που τίθενται στο παρόν και όλους τους εφαρμοστέους νόμους και κανονισμούς, χορηγεί στον Αγοραστή – Χρήστη ένα αμεταβίβαστο, προσωπικό, περιορισμένο δικαίωμα πρόσβασης και χρήσης της ιστοσελίδας και στο  περιεχόμενο της.
Ειδικότερα, ο χρήστης είναι υποχρεωμένος να τηρεί όλες τις επισημειώσεις που αφορούν πνευματικά δικαιώματα και άλλα ιδιοκτησιακά δικαιώματα και να απέχει από οποιαδήποτε ενέργεια, η οποία έχει ως στόχο την τροποποίηση, αναπαραγωγή, δημόσια παρουσίαση ή χρησιμοποίηση της ιστοσελίδας biscottodeals.gr  και των στοιχείων της για οποιοδήποτε δημόσιο ή εμπορικό σκοπό.

Δ. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ

H ευθύνη της Εταιρείας απορρέει αποκλειστικά και μόνο από το ρόλο της ως διαμεσολαβητή.

H Εταιρία δεν έχει καμία ευθύνη αναφορικά με τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες που προωθούνται μέσω της Προσφοράς, για τα οποία αποκλειστικά υπεύθυνος έναντι του Αγοραστή είναι ο Προμηθευτής ή κάθε εξουσιοδοτημένο από τον ίδιο για την προώθηση των υπηρεσιών ή προσφορών του πρόσωπο. Ενδεικτικά και όχι περιοριστικά η Εταιρεία δεν ευθύνεται για την ποιότητα, τις ιδιότητες, τα επιμέρους χαρακτηριστικά των προϊόντων ή υπηρεσιών, για τυχόν νομικά ή πραγματικά ελαττώματα, καθώς και για τον τρόπο και χρόνο παράδοσης αυτών.

Κάθε πληροφορία που αναρτάται σε σχέση με την Προσφορά και αναφέρεται στις προδιαγραφές των προϊόντων ή υπηρεσιών, γίνεται πάντοτε σύμφωνα με τις πληροφορίες και οδηγίες, που έχει λάβει η Εταιρία από τον Προμηθευτή ή ειδικά εξουσιοδοτημένο από τον ίδιο για την προώθηση των υπηρεσιών του πρόσωπο. Η ευθύνη για παραπλανητική και αθέμιτη διαφήμιση, όπως αυτή ρυθμίζεται από το Ν. 1961/1991 και το άρθρο 9 σε συνδυασμό με τα άρθρα 9δ και 9ε του  Ν. 2251/1994 «Προστασία των καταναλωτών, δε δύναται να αποδοθεί ή στοιχειοθετηθεί σε βάρος της εταιρείας. Η εταιρεία περιορίζεται στην αναπαραγωγή του προωθητικού υλικού, το οποίο λαμβάνει από τους προμηθευτές.

Η Εταιρεία δεν έχει καμία ευθύνη για την κάλυψη αξιώσεων τρίτων, οποιασδήποτε φύσης, οι οποίες τυχόν προκύψουν σε σχέση με τη χρήση, την αντιγραφή, ή την παραποίηση της ιστοσελίδας ή των περιεχομένων της ή οποιασδήποτε άλλης συνδεδεμένης ιστοσελίδας από τρίτα μη εξουσιοδοτημένα από την Εταιρεία πρόσωπα, ανεξαρτήτως εάν η Εταιρεία είχε ενημερωθεί, γνώριζε ή έπρεπε να γνωρίζει αυτή την πιθανότητα.

Με σκοπό την ολοκληρωμένη πληροφόρηση του περιηγητή είναι δυνατόν η ιστοσελίδα να παραπέμπει σε συνδέσμους (links), οι οποίοι μεταφέρουν το χρήστη σε διαδικτυακές τοποθεσίες τρίτων. Ρητά δηλώνεται ότι η Εταιρεία σε καμία περίπτωση δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο των συνδέσμων αυτών ή για οποιαδήποτε απώλεια ή ζημία προκληθεί στο χρήστη από την περιήγησή του σε αυτές τις σελίδες. Εάν η μεταφορά γίνεται σε άλλη ιστοσελίδα της Εταιρείας ο χρήστης ευθύνεται για την ανάγνωση των όρων χρήσης της ιστοσελίδας στην οποία θα μεταφερθεί και τη συμφωνία του μαζί τους πριν τη χρήση της ιστοσελίδας.

Η Εταιρεία μεριμνά για την άρτια λειτουργία της ιστοσελίδας και την ακρίβεια του περιεχομένου της. Σε καμία περίπτωση ωστόσο δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι η τοποθεσία δε θα προσβληθεί από ιούς.

Η Εταιρία μπορεί, σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή, να μεταβάλει, αναστείλει ή διακόψει οποιαδήποτε επιμέρους λειτουργία της ιστοσελίδας, συμπεριλαμβανομένης της διαθεσιμότητας ή περιγραφής προϊόντος ή υπηρεσίας.

Για τις τραπεζικές συναλλαγές η Εταιρεία έχει εξασφαλίσει ένα ασφαλές περιβάλλον και τη συνεργασία με αναγνωρισμένους χρηματοπιστωτικούς οργανισμούς στην Ελλάδα. Οποιοδήποτε κώλυμα παρουσιαστεί κατά την τραπεζική συναλλαγή αφορά αποκλειστικά σε ευθύνη της Τράπεζας και του χρήστη.

Κατά την αγορά του κουπονιού ο Αγοραστής δηλώνει συνειδητά και υπεύθυνα ότι κάνει νόμιμη χρήση της πιστωτικής – χρεωστικής – προπληρωμένης κάρτας που χρησιμοποιεί. Δεν ευθύνεται η Εταιρεία για μη νόμιμη χρήση αυτής.

Δεν εμπίπτει στα καθήκοντα της εταιρείας η επιστροφή χρημάτων, που αντιστοιχούν σε αγορασθείσα υπηρεσία, εάν ο αγοραστής δεν εκμεταλλεύθηκε το κουπόνι στην χρονική περίοδο, που όφειλε ή δεν έμεινε ικανοποιημένος από την ποιότητα των υπηρεσιών.

Ε. ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

Το σύνολο του περιεχομένου του ιστότοπου, συμπεριλαμβανομένων, ενδεικτικά και όχι περιοριστικά, κειμένων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδιαγραμμάτων, απεικονίσεων, παρεχόμενων υπηρεσιών, αποτελεί αντικείμενο πνευματικής ιδιοκτησίας της Εταιρείας και διέπετε από τις εθνικές και διεθνείς διατάξεις περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας, με εξαίρεση τα ρητώς αναγνωρισμένα δικαιώματα τρίτων.

Περαιτέρω ο σχεδιασμός και η παρουσίαση της ιστοσελίδας, καθώς και οι ρυθμίσεις αυτής αποτελούν επίσης ιδιοκτησία της Εταιρείας. Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή, αναλογική/ψηφιακή εγγραφή και μηχανική αναπαραγωγή, διανομή, μεταφορά, downloading, μεταποίηση, μεταπώληση, δημιουργία παράγωγης εργασίας ή παραπλάνηση του κοινού σχετικά με τον πραγματικό πάροχο του ως άνω περιεχομένου της ιστοσελίδας.

Τυχόν αναπαραγωγή, επανέκδοση, φόρτωση, ανακοίνωση, διάδοση ή μετάδοση ή οποιαδήποτε άλλη χρήση του περιεχομένου με οποιοδήποτε τρόπο ή μέσο για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς επιτρέπεται μόνο κατόπιν προηγούμενης γραπτής άδειας της Εταιρείας ή οιουδήποτε άλλου νόμιμου δικαιούχου των ανωτέρω πνευματικών δικαιωμάτων. Η εμφάνιση του ως άνω περιεχομένου στην ιστοσελίδα δεν δύναται καθ’ οιονδήποτε τρόπο να εκληφθεί ως μεταβίβαση ή εκχώρηση άδειας ή δικαιώματος χρήσης, οποιουδήποτε εκ των ανωτέρω στοιχείων.

ΣΤ. ΕΥΘΥΝΗ ΧΡΗΣΤΗ

Σε κάθε περίπτωση και με την επιφύλαξη όσων αναφέρονται παραπάνω, ο χρήστης – μέλος έχει τη δυνατότητα να ενημερώνει τρίτους (ενδεικτικά μέσω e-mail, facebook, twitter κ.λπ.) για τις Προσφορές που διατίθενται μέσω της ιστοσελίδας.

Ο χρήστης της ιστοσελίδας αποδέχεται ότι θα χρησιμοποιεί την παρούσα ιστοσελίδα σύμφωνα με το νόμο και τα χρηστά ήθη.

Οι χρήστες – μέλη της ιστοσελίδας αποδέχονται ότι δεν θα χρησιμοποιούν αυτήν για δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους: οποιουδήποτε περιεχομένου που είναι παράνομο, βλαβερό, απειλητικό, προσβλητικό, συκοφαντικό, δυσφημιστικό, χυδαίο, άσεμνο, και καθ’ οιονδήποτε τρόπο αντίθετο στα χρηστά ήθη, ή αποτελεί παραβίαση του απορρήτου κάποιου άλλου, δείχνει εμπάθεια, ή εκφράζει φυλετικές, εθνικές και άλλες διακρίσεις, δύναται να προκαλέσει βλάβες σε ανήλικους με οποιονδήποτε τρόπο ή δεν δικαιούται να μεταδώσει σύμφωνα με τη νομοθεσία ή με συμβατική απαγόρευση (όπως εμπιστευτικές πληροφορίες που αποκτήθηκαν ή αποκαλύφθηκαν ως μέρος εργασιακών σχέσεων ή που καλύπτονται σε συμφωνίες εμπιστευτικότητας), που παραβιάζει οποιαδήποτε ευρεσιτεχνία, εμπορικό σήμα, εμπορικό απόρρητο, πνευματικά δικαιώματα ή άλλα ιδιοκτησιακά δικαιώματα τρίτων, περιέχει ιούς λογισμικού ή οποιουσδήποτε άλλους κώδικες, αρχεία ή προγράμματα, που έχουν σχεδιαστεί με σκοπό τη διακοπή, την πρόκληση βλάβης, την καταστροφή ή τον εξοπλισμό της λειτουργίας οποιουδήποτε λογισμικού ή υλικού υπολογιστών, παραβιάζει με οποιοδήποτε τρόπο την ισχύουσα ελληνική και κοινοτική νομοθεσία και τις διατάξεις αυτής, δύναται να παρενοχλήσει τρίτους με οποιοδήποτε τρόπο και οποιοδήποτε περιεχόμενο χρησιμοποιείται για συλλογή ή αποθήκευση προσωπικών δεδομένων σχετικά με άλλους χρήστες.

Ζ. ΜΕΤΑΒΟΛΕΣ ΤΩΝ ΟΡΩΝ ΧΡΗΣΗΣ

Η Εταιρεία διαρκώς επεκτείνει, ενημερώνει και βελτιώνει την ιστοσελίδα, και τα σχετικά με αυτή προϊόντα και υπηρεσίες, ενώ παράλληλα τροποποιεί ελεύθερα και τους όρους χρήσης της ιστοσελίδας. Για το λόγο αυτό συστήνεται η ανάγνωση των όρων χρήσης ανά τακτά χρονικά διαστήματα, προκειμένου να υπάρχει ασφαλής και έγκαιρη ενημέρωση για τυχόν αλλαγές στο περιεχόμενό τους.

Η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλλει ή να τροποποιεί τους εφαρμοστέους όρους και προϋποθέσεις για τη χρήση της ιστοσελίδας σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή, χωρίς ειδοποίηση των Αγοραστών – χρηστών.

Τροποποιήσεις, προσθήκες ή διαγραφές στους όρους και στις προϋποθέσεις τίθενται σε ισχύ άμεσα, δηλαδή από την ανάρτησή τους στην ιστοσελίδα. Με τη χρήση της ιστοσελίδας κατόπιν αυτών τεκμαίρεται ρητή αποδοχή των αλλαγών, τροποποιήσεων, προσθηκών ή διαγραφών.

Η Εταιρεία μπορεί, σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή, να καταγγείλει, αλλάξει, αναστείλει ή διακόψει οποιαδήποτε επιμέρους λειτουργία της ιστοσελίδας συμπεριλαμβανομένης της διαθεσιμότητας υπηρεσιών, παρουσίασης ή περιγραφής οποιουδήποτε προϊόντος ή υπηρεσίας.

Η. ΑΣΦΑΛΕΙΑ & ΑΠΟΡΡΗΤΟ

Όπως αναφέρεται και παραπάνω, η τήρηση του απορρήτου θεωρείται αυτονόητη. Όλες οι πληροφορίες που διαβιβάζονται από τον Χρήστη – Μέλος είναι εμπιστευτικές και η Εταιρεία έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να γίνεται χρήση τους μόνο στο μέτρο που αυτό κρίνεται αναγκαίο στο πλαίσιο των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Η Εταιρεία δεν αποκαλύπτει τα στοιχεία των Χρηστών – Μελών της ιστοσελίδας, εκτός αν έχει έγγραφη εξουσιοδότηση από αυτούς ή αυτό επιβάλλεται από δικαστική απόφαση ή απόφαση άλλης δημόσιας αρχής.

Ο Χρήστης – Μέλος μπορεί να ζητήσει οποιαδήποτε στοιχεία τηρούνται για τον ίδιο, καθώς και τη διόρθωσή τους σε περίπτωση που μπορεί να τεκμηριωθεί η ύπαρξη λάθους. Ο Αγοραστής/μέλος έχει, μέσα στα πλαίσια της νομοθεσίας περί απορρήτου των τηλεπικοινωνιών, τα δικαιώματα ενημέρωσης και αντίρρησης που προβλέπουν οι οικείες νομοθετικές διατάξεις.

Γενικότερα, τα προσωπικά δεδομένα, τα οποία δηλώνει ο χρήστης στην ιστοσελίδα, προορίζονται για τη διασφάλιση της λειτουργίας της αντίστοιχης υπηρεσίας και τη νομιμότητα της σχετικής συναλλαγής και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε τρίτο, χωρίς να τηρηθούν οι διατάξεις του Ν. 2472/97 όπως ισχύει σήμερα.

Θ. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Η παρούσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων σας ενημερώνει για τις πληροφορίες, τις οποίες συλλέγουμε στο πλαίσιο της συνεργασίας μας και εξηγεί τους σκοπούς συλλογής και επεξεργασίας, αλλά και τον τρόπο χρησιμοποίησής τους. Περαιτέρω, σας παρουσιάζει τον τρόπο, με τον οποίο θωρακίζουμε τις πληροφορίες και τα δεδομένα σας, διασφαλίζοντας αξιοπιστία και εμπιστευτικότητα. Η εκδήλωση ενδιαφέροντος για την απόκτηση μίας υπηρεσίας, καθώς επίσης και η δημιουργία προσωπικού λογαριασμού στην ιστοσελίδα biscottodeals.gr συνιστά ρητή αποδοχή αυτής.

To biscottodeals.gr συλλέγει, επεξεργάζεται και χρησιμοποιεί τα προσωπικά σας δεδομένα στο βαθμό που απαιτείται και για την εκπλήρωση του αντίστοιχου σκοπού ή σκοπών οι οποίοι αναφέρονται παρακάτω και για τους οποίους έχετε προηγουμένως συναινέσει.

Ενέργειες Marketing

Για λόγους marketing και για τη βελτίωση της ιστοσελίδας και των υπηρεσιών μας, συλλέγουμε δεδομένα που αποστέλλονται από το πρόγραμμα περιήγησης ιστού σας, π.χ. πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα περιήγησης και το λειτουργικό σας σύστημα.

Επίσης για να μπορέσουμε να έρθουμε σε επαφή μαζί σας σχετικά με διαφημιστικό περιεχόμενο μέσω του εταιρικού μας newsletter, ζητούμε να μας παρέχετε το email σας στο αντίστοιχο πεδίο του ιστοτόπου μας. Επίσης, μέσω του αναγνωριστικού IMEI της συσκευής σας είμαστε σε θέση να σας ενημερώνουμε για καινούργια προϊόντα και υπηρεσίες της εταιρείας.

Τέλος, για να εκτελέσουμε διαγωνισμούς σε σελίδες κοινωνικής δικτύωσης συλλέγουμε στοιχεία του επιγραμμικού (online) προφίλ σας, τα οποία χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για τον σκοπό του εκάστοτε διαγωνισμού. Τα στοιχεία αυτά, ονοματεπώνυμο και διεύθυνση του προφίλ, αποθηκεύονται προσωρινά και σε κάθε περίπτωση για διάστημα μικρότερο του ενός (1) μηνός σε εταιρικό αποθηκευτικό μέσο ώστε να μπορέσουμε και τυπικά να ολοκληρώσουμε το διαγωνισμό που περιλαμβάνει διαδικασίες όπως την επικοινωνία με το νικητή (ή τους επιλαχόντες), αποστολή του εκάστοτε δώρου, κ.α.

Απόκτηση Κουπονιών ή Δωροεπιταγών μέσω του biscottodeals.gr

Προσωπικά σας δεδομένα ζητούνται επίσης κατά την αγορά κουπονιών ή απόκτησης Δωροεπιταγών της εταιρείας μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος της τα οποία απαιτούνται κατ’ ελάχιστον για τη διεκπεραίωση της απόκτησης του Κουπονιού ή της Δωροεπιταγής.

Πληροφορίες & Λοιπά Δικαιώματα

Κατόπιν αιτήματος, ο υπεύθυνος προστασίας προσωπικών δεδομένων, θα σας παράσχει τις απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με τα προσωπικά δεδομένα που τηρούμε στο αρχείο μας. Σε περίπτωση που τα προσωπικά σας δεδομένα είναι λανθασμένα, μπορείτε να τα διορθώσετε αμέσως. Οποιαδήποτε τέτοια πληροφορία ή τροποποίηση είναι δωρεάν.

Επιπλέον, δικαιούστε να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας να χρησιμοποιήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα στο μέλλον, εν όλω ή εν μέρει. Σε περίπτωση που το επιθυμείτε, θα διαγράψουμε ή θα απενεργοποιήσουμε τα δικά σας δεδομένα. Για να διεκδικήσετε τέτοια δικαιώματα, επικοινωνήστε με την εταιρεία μας είτε τηλεφωνικά είτε με την αποστολή σχετικού email.

Μπορείτε να ασκήσετε επίσης τα ακόλουθα δικαιώματα

Το δικαίωμα πρόσβασης, σας επιτρέπει να ενημερωθείτε από την Εταιρεία κατά πόσον ή όχι τα Δεδομένα σας υφίστανται επεξεργασία καθώς και να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτά.

Το δικαίωμα διόρθωσης και το δικαίωμα διαγραφής σας επιτρέπει να ζητήσετε, να λάβετε και αν το θελήσετε διορθώσετε τα δεδομένα που έχει αποθηκεύσει η Εταιρεία καθώς επίσης και να τα διαγράψετε αν το επιθυμείτε.

Το δικαίωμα περιορισμού της επεξεργασίας σας επιτρέπει να ζητήσετε την αναστολή της επεξεργασίας των δεδομένων σας.

Το δικαίωμα εναντίωσης σας επιτρέπει να εναντιωθείτε στην επεξεργασία των Δεδομένων.
Μπορείτε να ασκήσετε τα ανωτέρω δικαιώματα καθώς και να απευθύνετε ελεύθερα τυχόν ερωτήσεις, σχόλια ή παράπονα σχετικά με αυτή τη δήλωση προστασίας προσωπικών δεδομένων ή τις πρακτικές προστασίας προσωπικών δεδομένων της εταιρίας. στον υπεύθυνο προστασίας προσωπικών δεδομένων μέσω e mail στην εταιρεία μας.

Τεχνική και Οργανωτική Προστασία Δεδομένων

Το biscottodeals.gr εφαρμόζει τα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα που είναι εύλογα σε σχέση με τον αντίστοιχο σκοπό της προστασίας δεδομένων, προκειμένου να προστατεύσει τις πληροφορίες που παρέχονται από εσάς, από κατάχρηση και απώλεια.

Τα δεδομένα αυτά αποθηκεύονται σε ασφαλές λειτουργικό περιβάλλον το οποίο δεν είναι προσιτό στο κοινό. Επιπλέον, κάθε ένας από τους υπαλλήλους μας έχει λάβει οδηγίες σχετικά με την προστασία των δεδομένων και είναι υποχρεωμένος να τηρήσει την εμπιστευτικότητα.

Ι. COOKIES

Τρίτοι προμηθευτές, συμπεριλαμβανομένης της Google, δύναται να εμφανίσουν ή να τοποθετήσουν, για λογαριασμό μας, διαφημίσεις της Εταιρείας σε ιστότοπους στο διαδίκτυο. Οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν την εξαίρεσή τους από τέτοια χρήση των cookies. Επισημαίνεται ότι τα Cookies είναι αναγκαία προκειμένου να λειτουργεί σωστά και απρόσκοπτα η Ιστοσελίδα.

Οι περισσότεροι περιηγητές επιτρέπουν την διαγραφή των «cookies» και την αποτροπή της δημιουργίας τους για μελλοντική περιήγηση στο ίδιο website. Θα πρέπει να σημειωθεί ωστόσο ότι με την αποτροπή αυτή ορισμένες λειτουργίες του website δεν θα λειτουργούν ορθά.

ΙΑ. ΙΣΧΥΟΝ ΔΙΚΑΙΟ – ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑ

Οι παραπάνω όροι και προϋποθέσεις διέπονται