VIRA HOME Καλαμαριά

Πληρώνετε στην επιχείρηση μόλις 69€ (από 140€) με τη Δωροεπιταγή του biscottodeals, για 8 συνεδρίες με την κορυφαία μέθοδο Pilates Reformer -μίας από τις τελειότερες σύγχρονες μορφές άσκησης και εκγύμνασης του σώματος- στον υπέροχο χώρο του Yoga & Pilates Studio “Vira Home” στην Καλαμαριά!

Η επιχείρηση δέχεται το Κουπόνι της αγοράς σας με επίδειξη του είτε σε ηλεκτρονική μορφή (από το κινητό σας) είτε εκτυπωμένο.

Διεύθυνση:
Τηλέφωνο:
Ημερομηνία λήξης της Προσφοράς: 30-04-2021

Δωροεπιταγή για να πληρώσετε στην επιχείρηση μόλις 69€ (από 140€) για 8 συνεδρίες με την κορυφαία μέθοδο Pilates Reformer, μίας από τις τελειότερες σύγχρονες μορφές άσκησης και εκγύμνασης του σώματος!

95

4

ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΕΣ

Πληρώνετε στην επιχείρηση μόλις 69€ (από 140€) με τη Δωροεπιταγή του biscottodeals, για:

 • 8 συνεδρίες με την κορυφαία μέθοδο Pilates Reformer -μίας από τις τελειότερες σύγχρονες μορφές άσκησης και εκγύμνασης του σώματος- στον υπέροχο χώρο του Yoga & Pilates Studio “Vira Home” στην Καλαμαριά!
 • Διάρκεια κάθε συνεδρίας: 60 λεπτά
 • Η Δωροεπιταγή ισχύει για Γυναίκες και Άνδρες.
 • 8 Λόγοι για να επιλέξεις το Pilates Reformer!
 1. Γυμνάζει όλο το σώμα
 2. Αυξάνει τη μυϊκή δύναμη
 3. Είναι η ιδανική μέθοδος για σωστή στάση σώματος
 4. Σε βοηθά να χαλαρώσεις
 5. Μειώνει το σωματικό λίπος
 6. Έχει θεαματικά αποτελέσματα
 7. Είναι η ιδανική άσκηση κατά την εγκυμοσύνη
 8. Συμβάλλει στην πρόληψη των τραυματισμών

Ημερομηνία λήξης της προσφοράς:

30 Απριλίου, 2021
 • Κάθε Δωροεπιταγή ισχύει για 1 άτομο.
 • Υπάρχει δυνατότητα εκτύπωσης απεριορίστων Δωροεπιταγών για να χρησιμοποιηθούν 1 από εσάς και οι υπόλοιπες από άτομα της επιλογής σας.
 • Η Δωροεπιταγή ισχύει Αποκλειστικά για νέα μέλη της επιχείρησης.
 • Απαραίτητη η επίδειξη της Δωροεπιταγής κατά την πρώτη επίσκεψη σας στο χώρο είτε σε ηλεκτρονική μορφή (από το κινητό σας) είτε εκτυπωμένη.
 • Η Δωροεπιταγή δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί αθροιστικά με άλλη τυχόν Δωροεπιταγή ή προωθητική ενέργεια της επιχείρησης.
 • Ωράριο Λειτουργίας Χώρου: Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00 – 22:00 | Σάββατο 10:00 – 13:00

Το Pilates Reformer ή αλλιώς το κρεβάτι pilates είναι η μέθοδος που τα τελευταία χρόνια αποκτά όλο και περισσότερους οπαδούς και των δύο φύλων και όλων των ηλικιών. Και μπορεί να απορείς ακούγοντας τη λέξη κρεβάτι ή να θεωρείς ότι πρόκειται για κάτι απλό. Ωστόσο, στην πραγματικότητα η άσκηση χρησιμοποιώντας το κρεβάτι pilates αποτελεί έναν απαιτητικό και άκρως αποτελεσματικό τρόπο εκγύμνασης. Αν ενδιαφέρεσαι κι εσύ να ξεκινήσεις κάποιο είδος άθλησης αλλά δεν ξέρεις τι να διαλέξεις, δες πρώτα τους 8 λόγους για τους οποίους το pilates reformer είναι η τέλεια άσκηση!

8 Λόγοι για να επιλέξεις το Pilates Reformer!

 1. Γυμνάζει όλο το σώμα

Σε αντίθεση με άλλα είδη γυμναστικής που επικεντρώνονται σε συγκεκριμένα σημεία του σώματος, το pilates reformer γυμνάζει εξίσου όλο το σώμα. Ενώ το απλό pilates είναι τέλειο για να γυμνάσεις τον κορμό σου, το κρεβάτι έχει τα ίδια αποτελέσματα στον κορμό, γυμνάζοντας όμως ταυτόχρονα και τις υπόλοιπες μυϊκές ομάδες. Πόδια, χέρια, πλάτη, κοιλιά, όλα τα σημεία του σώματος συμμετέχουν στις ασκήσεις! Θα το καταλάβεις για τα καλά την επόμενη μέρα της άθλησης!

 1. Αυξάνει τη μυϊκή δύναμη

Τα ελατήρια της κατασκευής προσφέρουν συνεχώς αντίσταση καθώς εκτελείς τις κινήσεις, με αποτέλεσμα να δυναμώνουν οι μύες και να τονώνεται το σώμα. Τα ελατήρια αυτά μπορεί να προσαρμοστούν στις ανάγκες σου, δηλαδή υπάρχουν διαβαθμίσεις, από πιο χαλαρά ως πιο σκληρά. Έτσι, μπορείς να αντιλαμβάνεσαι την πρόοδο με την πάροδο του καιρού και να θέτεις νέους, πιο υψηλούς στόχους.

 1. Είναι η ιδανική μέθοδος για σωστή στάση σώματος

Η εκγύμναση του κορμού κατά το μάθημα στο κρεβάτι pilates δε βοηθά μόνο στο να σχηματίσεις τους τέλειους κοιλιακούς αλλά και στο να βελτιώσεις τη στάση του σώματός σου, που τείνει να επιδεινώνεται από την καθιστική ζωή που κάνουμε. Οι ασκήσεις στο κρεβάτι θα δυναμώσουν τους μύες της πλάτης και θα βοηθήσουν στην ευθυγράμμιση της σπονδυλικής στήλης. Έτσι, θα ξεφορτωθείς αυτή την ελαφριά καμπούρα που μπορεί να σε ταλαιπωρεί και θα δείχνεις ψηλότερη.

 1. Σε βοηθά να χαλαρώσεις

Όπως και στο απλό pilates, έτσι και στο reformer  θα πρέπει να είσαι συγκεντρωμένη στην αναπνοή σου για να βγει σωστά η κίνηση. Έτσι, μαθαίνεις να αναπνέεις σωστά, πράγμα που είναι πολύ σημαντικό και έξω από την αίθουσα. Είναι γνωστό ότι οι σωστές αναπνοές μας βοηθούν να αντιμετωπίσουμε αγχωτικές καταστάσεις και να χαλαρώσουμε, αδειάζοντας το μυαλό μας.

 1. Μειώνει το σωματικό λίπος

Με την άσκηση στο reformer ενισχύεται ο μεταβολισμός, δηλαδή η ικανότητα του οργανισμού να καίει θερμίδες. Η αυξημένη μυϊκή μάζα αυξάνει τον αριθμό των θερμίδων που καίγονται. Έτσι, όταν οι θερμίδες που καίγονται είναι περισσότερες από αυτές που έχουν καταναλωθεί καίγεται το σωματικό λίπος.

 1. Έχει θεαματικά αποτελέσματα

Ο εμπνευστής της μεθόδου reformer Joseph Pilates υποστηρίζει ότι με 10 μαθήματα στο pilates reformer νιώθεις τη διαφορά στον εαυτό σου, στα 20 τη βλέπουν οι άλλοι επάνω σου και στα 30 το σώμα σου έχει μεταμορφωθεί! Και πράγματι αυτό δεν είναι υπερβολή αφού όσοι ακολουθούν τακτικά τη μέθοδο έχουν δει θεαματικές αλλαγές στο σώμα τους!

 1. Είναι η ιδανική άσκηση κατά την εγκυμοσύνη

Η άσκηση κατά την εγκυμοσύνη είναι καλή ιδέα αλλά πρέπει να βρεις την κατάλληλη μέθοδο. Και δεν υπάρχει καταλληλότερη από το pilates reformer. Αφενός αποτελεί μία ήπια γυμναστική, απόλυτα ασφαλή για μία εγκυμονούσα και αφετέρου σε φέρνει σε επαφή με τις ανάγκες του σώματός σου και βοηθά στον έλεγχό του, πράγμα ιδιαίτερα σημαντικό κατά τον τοκετό. Σε κάθε περίπτωση όμως πρέπει πρώτα να συμβουλευτείς το γιατρό που σε παρακολουθεί.

 1. Συμβάλλει στην πρόληψη των τραυματισμών

Το pilates reformer είναι η ιδανική μέθοδος εκγύμνασης για την πρόληψη και την αποκατάσταση των τραυματισμών. Κατά την άθληση στο κρεβάτι, οι κινήσεις είναι ήπιες και συστηματικές, ενώ απουσιάζουν οι απότομες και γρήγορες κινήσεις κατά τις οποίες ο αθλούμενος μπορεί να χάσει τον έλεγχο και να τραυματιστεί. Επιπλέον, το γεγονός ότι τα τμήματα είναι ολιγομελή και υπάρχει πάντα επιτήρηση από ειδικό γυμναστή και εξατομικευμένο πρόγραμμα μειώνει ακόμα περισσότερο την πιθανότητα τραυματισμού.

Πηγή: ediva.gr

 • Κατεβάζετε απλά στο κινητό σας τη Δωροεπιταγή ή την εκτυπώνετε, με ένα κλικ στο KATEBΑΣΕ ή ΕΚΤΥΠΩΣΕ ΔΩΡΕΑΝ (θα πρέπει να έχετε πραγματοποιήσει εγγραφή μέλους ή εάν έχετε εγγραφεί θα πρέπει να συνδεθείτε τοποθετώντας το Όνομα Χρήστη και τον Κωδικό σας).
 • Την παραδίδετε ή την δείχνετε στην επιχείρηση.
 • Καταβάλλετε στην επιχείρηση το ποσό των 69€ για 8 συνεδρίες Pilates Reformer.
 • Κερδίζετε την καλύτερη τιμή για την υλοποίηση της υπηρεσίας που επιλέξατε.

ΟΝΟΜΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ