ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΟΜΟΡΦΙΑ Εύοσμος

Αγοράστε το Κουπόνι σας μόλις με 15€ για 1 Συνεδρία Laser Αποτρίχωσης και 1 Επαναληπτική Συνεδρία σε Μασχάλες για Γυναίκες, με το Yπερσύγχρονο και Ανώδυνο τελευταίας γενιάς Laser Alexandrite Cynosure με ψύξη για αφαίρεση πόνου, κατάλληλo για κάθε τύπο δέρματος, στο Ινστιτούτο Αισθητικής  «Πολύτιμη Ομορφιά» στον Εύοσμο!

Η επιχείρηση δέχεται το Κουπόνι της αγοράς σας με επίδειξη του είτε σε ηλεκτρονική μορφή (από το κινητό σας) είτε εκτυπωμένο.

Διεύθυνση:
Τηλέφωνο:
Ημερομηνία λήξης της Προσφοράς: 30-04-2021

Κουπόνι για 1 Συνεδρία Laser Αποτρίχωσης και 1 Επαναληπτική Συνεδρία σε Μασχάλες για Γυναίκες, με το Yπερσύγχρονο και Ανώδυνο τελευταίας γενιάς Laser Alexandrite Cynosure

122

37

ΚΟΥΠΟΝΙΑΟΜΟΡΦΙΑ - ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ

To Κουπόνι σας Προσφέρει:

 • 1 Συνεδρία Laser Αποτρίχωσης και 1 Επαναληπτική Συνεδρία σε Μασχάλες για Γυναίκες, με το Yπερσύγχρονο και Ανώδυνο τελευταίας γενιάς Laser Alexandrite Cynosure με ψύξη για αφαίρεση πόνου, κατάλληλo για κάθε τύπο δέρματος

στο Ινστιτούτο Αισθητικής  «Πολύτιμη Ομορφιά» στον Εύοσμο!

 • Η επαναληπτική συνεδρία πραγματοποιείται ανάλογα με τον τύπο της τρίχας και του δέρματος μετά από 14 έως 20 ημέρες έπειτα από την κύρια συνεδρία.
 • Ανώδυνη, ασφαλής και οριστική Laser Αποτρίχωση με το με το πιο διάσημο, εξελιγμένο και τεχνολογικά προηγμένο σύστημα Laser «Alexandrite Cynosure» με ψύξη για αφαίρεση πόνου! Είναι η αποτελεσματικότερη μέθοδος Laser αποτρίχωσης που είναι διαθέσιμη σήμερα, προκειμένου να απαλλαγεί κάποιος από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα σε όλο του το σώμα, δεδομένου ότι είναι σχεδιασμένο για όλους τους τύπους δέρματος.
 • Δείτε στην ενότητα “Επιπλέον Πληροφορίες αναλυτικότερα στοιχεία για τη Laser Αποτρίχωση με το Alexandrite Cynosure

Ημερομηνία λήξης της προσφοράς:

30 Απριλίου, 2021
 • Κάθε κουπόνι ισχύει για 1 άτομο.
 • Υπάρχει δυνατότητα αγοράς απεριόριστων κουπονιών για να χρησιμοποιηθούν 1 από εσάς και τα υπόλοιπα από άτομα της επιλογής σας.
 • Απαραίτητα πρέπει να προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία για το ραντεβού σας στο τηλέφωνο 2310 558777
 • Εάν επιθυμείτε να ακυρώσετε ή να αλλάξετε το ραντεβού σας θα πρέπει να ενημερώσετε την επιχείρηση τουλάχιστον 1 ημέρα πριν την προκαθορισμένη επίσκεψη σας στο χώρο.
 • Απαραίτητη η επίδειξη του κουπονιού κατά την επίσκεψη σας στο χώρο είτε σε ηλεκτρονική μορφή (από το κινητό σας) είτε εκτυπωμένο.
 • Το κουπόνι της προσφοράς δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί αθροιστικά με άλλη τυχόν προωθητική ενέργεια της επιχείρησης.
 • To κουπόνι της προσφοράς δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί συνδυαστικά με άλλες προσφορές τις επιχείρησης στο biscottodeals.
 • Ωράριο Λειτουργίας Χώρου: Δευτέρα έως Παρασκευή 10:30 – 21:00

Alexandrite Cynosure

Ανώδυνη, ασφαλής και οριστική Laser Αποτρίχωση με το με το πιο διάσημο, εξελιγμένο και τεχνολογικά προηγμένο σύστημα Laser «Alexandrite Cynosure» με ψύξη για αφαίρεση πόνου! Είναι η αποτελεσματικότερη μέθοδος Laser αποτρίχωσης που είναι διαθέσιμη σήμερα, προκειμένου να απαλλαγεί κάποιος από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα σε όλο του το σώμα, δεδομένου ότι είναι σχεδιασμένο για όλους τους τύπους δέρματος.

Η ριζική αποτρίχωση με το Laser «Alexandrite Cynosure» λειτουργεί με την αποστολή ενέργειας στη χρωστική της τρίχας, η οποία στη συνέχεια απορροφάται από το θυλάκιο της τρίχας. Η θερμότητα που παράγεται καταστρέφει το θυλάκιο και σταματά τη παραγωγή της τρίχας. Αυτή η αποτρίχωση συνήθως γίνεται για αισθητικούς λόγους. Υπάρχουν όμως και ιατρικοί λόγοι που επιβάλλουν τη laser αποτρίχωση. Συχνά μετά από ξύρισμα, κερί ή αποτριχωτικές μηχανές δημιουργείται θυλακίτιδα (σπυράκια). Στην περίπτωση αυτή η laser αποτρίχωση είναι επιβεβλημένη για να μην μείνουν μόνιμα σημάδια στις περιοχές αυτές.

Επίσης σε περιπτώσεις ευρυαγγειών στα κάτω άκρα ή ερεθισμών μετά από κερί ή αποτριχωτικές κρέμες, η laser αποτρίχωση είναι η μόνη λύση. Σε υπερτρίχωση ή δασυτριχισμό λόγω ορμονικών διαταραχών, είναι η μόνη που μπορεί να εγγυηθεί μόνιμα αποτελέσματα. Άλλοι ιατρικοί λόγοι που επιβάλλουν τη laser αποτρίχωση είναι οι ερεθισμοί και οι δερματίτιδες που οφείλονται στο κερί και τις αποτριχωτικές κρέμες.

Αποτρίχωση με laser πρέπει επίσης να γίνεται όταν οι τρίχες μετά από άλλες μεθόδους εισχωρούν μέσα στο δέρμα και προκαλούν σημάδια, κυρίως στα κάτω άκρα. Σε περιπτώσεις που υπάρχει ιστορικό θηλωμάτων ή κονδυλωμάτων η laser αποτρίχωση είναι η μόνη σωστή μέθοδος αποτρίχωσης, προκειμένου να μην πολλαπλασιαστούν και επεκταθούν οι βλάβες. Ασθενείς που έχουν ιστορικό κύστης κόκκυγα, θα πρέπει να προβαίνουν απαραιτήτως σε laser αποτρίχωση, δεδομένου ότι η νόσος αυτή οφείλεται στην παγίδευση τριχών στην μεσογλουτιαία χώρα.

Πριν την συνεδρία αποτρίχωσης οι τρίχες θα πρέπει να έχουν μήκος 2-3 mm. Η αισθητικός σαρώνει με το laser όλη την έκταση της περιοχής. Χάρη στο σύστημα ψύξης, η συνεδρία της laser αποτρίχωσης είναι πρακτικά ανώδυνη και εύκολη. Οι συνεδρίες laser αποτρίχωσης επαναλαμβάνονται κάθε 2 περίπου μήνες και συνήθως απαιτούνται 7-10 για την οριστική αποτρίχωση. Μετά το laser μπορεί να υπάρχει παροδικό ερύθημα που υποχωρεί μετά από λίγες ημέρες. Θα πρέπει να χρησιμοποιηθούν μετά τη laser αποτρίχωση ενυδατικές η καλμαντικές κρέμες. Κρίνεται απαραίτητο να χρησιμοποιηθεί αντηλιακό στην περιοχή που έχει γίνει η αποτρίχωση τις επόμενες ημέρες και σε μόνιμη βάση για το πρόσωπο όταν υπάρχει ηλιοφάνεια.

Επειδή η διάρκεια παλμού μπορεί να μεταβληθεί, μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε κάποια άτομα ακόμη και το καλοκαίρι .

Αγοράστε και αποκτήστε το κουπόνι της προσφοράς με ένα από τους παρακάτω τρόπους πληρωμής.

 • Με Χρεωστική – Πιστωτική – προπληρωμένη Κάρτα από οποιαδήποτε Τράπεζα
 • Με Τραπεζική κατάθεση ή μεταφορά μέσω e banking στον τραπεζικό λογαριασμό της εταιρίας μας
 • Με Δωρεάν Αντικαταβολή (χωρίς extra χρέωση) στο χώρο σας
 • Με παραλαβή από τους χώρους εξυπηρέτησης πελατών στα γραφεία του biscotto Thessaloniki στο Cosmos Offices Building, Αγίου Γεωργίου 5, Πατριαρχικό Πυλαίας, περιοχή Mediterranean Cosmos ή από το biscotto coffee στο εμπορικό κέντρο Mediterranean Cosmos.
 • ΔΕΙΤΕ αναλυτικότερες λεπτομέρειες για όλους τους τρόπους αγοράς.
 • Αγοράζετε το κουπόνι σας με τον τρόπο πληρωμής που επιθυμείτε από το biscottodeals.gr
 • Εκτυπώνετε το κουπόνι σας ή το κατεβάζετε στο κινητό σας.
 • Σημείωση: Η επιχείρηση δεν δέχεται κανέναν αγοραστή, με την τιμή της παραπάνω προσφοράς, χωρίς την προσκόμιση ή επίδειξη του αγορασμένου κουπονιού.
 • Παραδίδετε το κουπόνι στο ταμείο της επιχείρησης ή το δείχνετε από το κινητό σας.
 • Υλοποιείτε την προσφορά που αγοράσατε και κερδίζετε την καλύτερη τιμή με το κουπόνι του biscottodeals.

ΟΝΟΜΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ