MAGIC SPA Κάτω Τούμπα

Αγοράστε το Κουπόνι σας μόλις με 24,90€ (από 50€) για 1 Ολοκληρωμένο Βαθύ Καθαρισμό Προσώπου με Δερμοαπόξεση με Διαμάντι & Μάσκα Ενυδάτωσης & Massage Προσώπου, για λάμψη και ανανέωση της επιδερμίδας, απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων, μείωση των λεπτών γραμμών και ουλών και απομάκρυνση των μαύρων στιγμάτων, στο Κέντρο Αισθητικής «Magic Spa» στην Κάτω Τούμπα!

Η επιχείρηση δέχεται το Κουπόνι της αγοράς σας με επίδειξη του είτε σε ηλεκτρονική μορφή (από το κινητό σας) είτε εκτυπωμένο.

Διεύθυνση:
Τηλέφωνο:
Ημερομηνία λήξης της Προσφοράς: 30-04-2021

Κουπόνι για 1 Ολοκληρωμένο Βαθύ Καθαρισμό Προσώπου με Δερμοαπόξεση με Διαμάντι & Μάσκα Ενυδάτωσης & Massage Προσώπου, για λάμψη και ανανέωση της επιδερμίδας, απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων και μείωση των λεπτών γραμμών!

133

34

ΚΟΥΠΟΝΙΑΟΜΟΡΦΙΑ - ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ
-50%

Το Κουπόνι σας Προσφέρει:

 • 1 Ολοκληρωμένο Βαθύ Καθαρισμό Προσώπου με Δερμοαπόξεση με Διαμάντι
 • & Μάσκα Ενυδάτωσης Προσώπου
 • & Massage Προσώπου

για λάμψη και ανανέωση της επιδερμίδας, απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων, μείωση των λεπτών γραμμών και ουλών και απομάκρυνση των μαύρων στιγμάτων, στο Κέντρο Αισθητικής «Magic Spa» στην Κάτω Τούμπα!

Ημερομηνία λήξης της προσφοράς:

30 Απριλίου, 2021
 • Κάθε κουπόνι ισχύει για 1 άτομο.
 • Υπάρχει δυνατότητα αγοράς απεριόριστων κουπονιών για να χρησιμοποιηθούν είτε από εσάς είτε υπόλοιπα από άτομα της επιλογής σας.
 • Απαραίτητα πρέπει να προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία για το ραντεβού σας τουλάχιστον 2 ημέρες πριν την επιθυμητή ημερομηνία και ώρα επίσκεψης σας στο χώρο στο τηλέφωνο 2313 013614
 • Εάν επιθυμείτε να ακυρώσετε ή να αλλάξετε το ραντεβού σας θα πρέπει να ενημερώσετε την επιχείρηση τουλάχιστον 1 ημέρα πριν την προκαθορισμένη επίσκεψη σας στο χώρο.
 • Απαραίτητη η επίδειξη του κουπονιού κατά την επίσκεψη σας στο χώρο είτε σε ηλεκτρονική μορφή (από το κινητό σας) είτε εκτυπωμένο.
 • Το κουπόνι της προσφοράς δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί αθροιστικά με άλλη τυχόν προωθητική ενέργεια της επιχείρησης.
 • To κουπόνι της προσφοράς μπορεί να χρησιμοποιηθεί συνδυαστικά με άλλες προσφορές τις επιχείρησης στο biscottodeals.
 • Ωράριο Λειτουργίας Χώρου: Δευτέρα – Τετάρτη – Σάββατο 09:00 έως 15:00 | Τρίτη – Πέμπτη –  Παρασκευή 09:00 έως 14:00 και 17:00 έως 21:00 (υπό κανονικές συνθήκες λειτουργίας της αγοράς)
  Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00 – 20:00 (τη συγκεκριμένη περίοδο εξαιτίας του απαγορευτικού λόγω Covid-19)

Δερμοαπόξεση με Διαμάντι

Μια από τις πλέον γνωστές μεθόδους για ανάπλαση και βαθύ καθαρισμό της επιδερμίδας είναι η δερμοαπόξεση με διαμάντι.

Αποτελεί μία πολύ απλή, αλλά κορυφαία μη-επεμβατική θεραπεία καθώς προσφέρει άμεσα και ορατά αποτελέσματα. Είναι ιδανική ακόμη και για τους πιο ευαίσθητους και αντιδραστικούς τύπους δέρματος, ανεξαρτήτως φύλου και ηλικίας.

Έχει τα ίδια αποτελέσματα με το χημικό πίλινγκ, αλλά δεν χρειάζεται χρόνο αποθεραπείας. Αφαιρεί τα κατεστραμμένα κύτταρα του δέρματος και ανανεώνει την επιδερμίδα. Η μικροδερμοαπόξεση με διαμάντι είναι μια θεραπεία που απολεπίζει το δέρμα, χρησιμοποιώντας μια ράβδο με κεφαλή από διαμάντι, μέσω συνεχόμενου καθαρισμού και αναρρόφησης της επιδερμίδας.

Έτσι αναγκάζει τα νεκρά κερατινοκύτταρα, που δίνουν τη θαμπή και γερασμένη όψη στο δέρμα, να απομακρυνθούν ενώ παράλληλα έρχονται στην επιφάνεια τα υγιή και νέα κερατινοκύτταρα, προσδίδοντας στο δέρμα λάμψη. Η αναρρόφηση αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος, διεγείροντας τους ινοβλάστες να παράξουν κολλαγόνο και ελαστίνη.

Η δερμοαπόξεση με διαμάντι επιτυγχάνει απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων, άμεση λάμψη και ανανέωση στο δέρμα, παραγωγή κολλαγόνου, μείωση των λεπτών ρυτίδων, ουλών και δυσχρωμιών όπως επίσης και απομάκρυνση των μαύρων στιγμάτων. Αν αισθάνεστε την επιδερμίδα του προσώπου σας θαμπή, με στίγματα και δυσχρωμίες, τότε έχει φθάσει η στιγμή για έναν βαθύ καθαρισμό και η Δερμοαπόξεση Προσώπου με διαμάντι είναι η ιδανική θεραπεία για να αναζωογονήσετε το πρόσωπό σας, αφήνοντάς το πιο απαλό και καθαρό από ποτέ.

Αγοράστε και αποκτήστε το κουπόνι της προσφοράς με ένα από τους παρακάτω τρόπους πληρωμής.

 • Με Χρεωστική – Πιστωτική – προπληρωμένη Κάρτα από οποιαδήποτε Τράπεζα
 • Με Τραπεζική κατάθεση ή μεταφορά μέσω e banking στον τραπεζικό λογαριασμό της εταιρίας μας
 • Με Δωρεάν Αντικαταβολή (χωρίς extra χρέωση) στο χώρο σας
 • Με παραλαβή από τους χώρους εξυπηρέτησης πελατών στα γραφεία του biscotto Thessaloniki στο Cosmos Offices Building, Αγίου Γεωργίου 5, Πατριαρχικό Πυλαίας, περιοχή Mediterranean Cosmos ή από το biscotto coffee στο εμπορικό κέντρο Mediterranean Cosmos.
 • ΔΕΙΤΕ αναλυτικότερες λεπτομέρειες για όλους τους τρόπους αγοράς.