MAGIC SPA Κάτω Τούμπα

Αγοράστε το Κουπόνι σας μόλις από 29€ (από 50€) για 1 ή 3 ή 6 Συνεδρίες Αναίμακτης μη ενέσιμης Μεσοθεραπείας Προσώπου με Dermapen για Γυναίκες & Άνδρες, για λάμψη και ενυδάτωση της επιδερμίδας, μείωση των ρυτίδων και των λεπτών γραμμών και αντιμετώπιση των ουλών και των δυσχρωμιών, με την εγγύηση αποτελέσματος του Κέντρου Αισθητικής «Magic Spa» στην Κάτω Τούμπα!

Η επιχείρηση δέχεται το Κουπόνι της αγοράς σας με επίδειξη του είτε σε ηλεκτρονική μορφή (από το κινητό σας) είτε εκτυπωμένο.

Διεύθυνση:
Τηλέφωνο:
Ημερομηνία λήξης της Προσφοράς: 30-04-2021

Κουπόνι για 1 ή 3 ή 6 Συνεδρίες Αναίμακτης μη ενέσιμης Μεσοθεραπείας Προσώπου με Dermapen για λάμψη και ενυδάτωση της επιδερμίδας, μείωση των ρυτίδων και των λεπτών γραμμών και αντιμετώπιση των ουλών και των δυσχρωμιών!

155

28

ΚΟΥΠΟΝΙΑΟΜΟΡΦΙΑ - ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ
-42%

Επιλέξτε το Πακέτο της αρεσκείας σας:

 • 29€ (από 50€) για 1 Συνεδρία Αναίμακτης μη ενέσιμης Μεσοθεραπείας Προσώπου με Dermapen
 • 79€ (από 150€) για 3 Συνεδρίες Αναίμακτης μη ενέσιμης Μεσοθεραπείας Προσώπου με Dermapen
 • 149€ (από 300€) για 6 Συνεδρίες Αναίμακτης μη ενέσιμης Μεσοθεραπείας Προσώπου με Dermapen

για λάμψη και ενυδάτωση της επιδερμίδας, μείωση των ρυτίδων και των λεπτών γραμμών και αντιμετώπιση των ουλών και των δυσχρωμιών, με την εγγύηση αποτελέσματος του Κέντρου Αισθητικής «Magic Spa» στην Κάτω Τούμπα!

 • Διάρκεια Συνεδρίας: 60′
 • Η Προσφορά ισχύει για Γυναίκες και Άνδρες
 • Η Μεσοθεραπεία Προσώπου με Dermapen προκαλεί φυσική κολλαγονογένεση και ανάπλαση του προσώπου χωρίς νυστέρι. Το δέρμα αποκτά σφριγηλότητα, λάμψη και ενυδατώνεται σε βάθος, ανώδυνα και με φυσικό τρόπο. Η θεραπεία εξασφαλίζει επίσης, άμεσα τη βελτίωση ρυτίδων και λεπτών γραμμών γύρω από το στόμα και τα μάτια, ενώ βοηθάει στην αντιμετώπιση ουλών.
  Με τη Μεσοθεραπεία επιτυγχάνουμε την αναπλήρωση ουσιών όπως αντιοξειδωτικές ουσίες, ανόργανα στοιχεία, υαλουρονικό οξύ, βιταμίνες και ιχνοστοιχεία.
  Η Μεσοθεραπεία Προσώπου ενδείκνυται συνήθως σε περιπτώσεις:
  – αφυδάτωσης
  – χαλάρωσης
  – απώλειας σφριγηλότητας
  – εμφάνισης ρυτίδων
  – παρατεταμένης έκθεσης στον ήλιο που προκαλεί φωτογήρανση
  – δυσχρωμιών, ουλών ακμής και σημαδιών
 • Δείτε στην ενότητα “Επιπλέον Πληροφορίες” αναλυτικότερα για τη Μεσοθεραπεία Προσώπου με Dermapen
 • Δείτε τις υπόλοιπες προσφορές του Magic Spa που μπορείτε να συνδυάσετε, εφόσον το επιθυμείτε, με τη συγκεκριμένη προσφορά.

Ημερομηνία λήξης της προσφοράς:

30 Απριλίου, 2021
 • Κάθε κουπόνι ισχύει για 1 άτομο.
 • Υπάρχει δυνατότητα αγοράς απεριόριστων κουπονιών για να χρησιμοποιηθούν είτε από εσάς είτε υπόλοιπα από άτομα της επιλογής σας.
 • Απαραίτητα πρέπει να προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία για το ραντεβού σας τουλάχιστον 2 ημέρες πριν την επιθυμητή ημερομηνία και ώρα επίσκεψης σας στο χώρο στο τηλέφωνο 2313 013614
 • Εάν επιθυμείτε να ακυρώσετε ή να αλλάξετε το ραντεβού σας θα πρέπει να ενημερώσετε την επιχείρηση τουλάχιστον 1 ημέρα πριν την προκαθορισμένη επίσκεψη σας στο χώρο.
 • Απαραίτητη η επίδειξη του κουπονιού κατά την επίσκεψη σας στο χώρο είτε σε ηλεκτρονική μορφή (από το κινητό σας) είτε εκτυπωμένο.
 • Το κουπόνι της προσφοράς δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί αθροιστικά με άλλη τυχόν προωθητική ενέργεια της επιχείρησης.
 • To κουπόνι της προσφοράς μπορεί να χρησιμοποιηθεί συνδυαστικά με άλλες προσφορές τις επιχείρησης στο biscottodeals.
 • Ωράριο Λειτουργίας Χώρου: Δευτέρα – Τετάρτη – Σάββατο 09:00 έως 15:00 | Τρίτη – Πέμπτη –  Παρασκευή 09:00 έως 14:00 και 17:00 έως 21:00 (υπό κανονικές συνθήκες λειτουργίας της αγοράς)
  Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00 – 20:00 (τη συγκεκριμένη περίοδο εξαιτίας του απαγορευτικού λόγω Covid-19)

Μεσοθεραπεία Προσώπου με Dermapen

Η μεσοθεραπεία προσώπου με Dermapen προκαλεί φυσική κολλαγονογένεση και ανάπλαση του προσώπου χωρίς νυστέρι. Το δέρμα αποκτά σφριγηλότατα, λάμψη και ενυδατώνεται σε βάθος, ανώδυνα και με φυσικό τρόπο. Η θεραπεία εξασφαλίζει επίσης, άμεσα τη βελτίωση ρυτίδων και λεπτών γραμμών γύρω από το στόμα και τα μάτια, ενώ βοηθάει στην αντιμετώπιση ουλών.

Η μεσοθεραπεία είναι μία τεχνική άμεσης εισαγωγής διαφόρων ουσιών στο μεσαίο στρώμα του δέρματος, το χόριο, όπου υπάρχουν οι ινοβλάστες, που συνθέτουν ίνες κολλαγόνου, ελαστικές και δικτυωτές ίνες. Το Dermapen έχει στην άκρη του δώδεκα λεπτές βελόνες που διαπερνούν το δέρμα ως εκατό φορές ανά δευτερόλεπτο, προκαλώντας πολλαπλούς μικροτραυματισμούς στο δέρμα και φτάνοντας μέχρι το χόριο. Η παλμική επαναλαμβανόμενη κίνηση επιτυγχάνει διείσδυση των δραστικών ουσιών. Παράλληλα, ο μηχανισμός άμυνας του δέρματος αντιλαμβάνεται τη διαδικασία αυτή ως τραυματισμό και αμέσως διεγείρει διεργασίες επούλωσης που οδηγούν σε φυσική παραγωγή ινών κολλαγόνου και ελαστίνης. Έτσι επιτυγχάνεται μείωση των επιφανειακών ρυτίδων και σύσφιξη του δέρματος.

Η θεραπεία αποκαθιστά τις βλάβες του χρόνου, βασιζόμενη σε μία φυσιολογική αντίδραση του ανθρώπινου οργανισμού σε εξωτερικά ερεθίσματα και μικροτραυματισμούς μέσω του μηχανισμού επούλωσης. Είναι ανώδυνη, ωστόσο μπορεί να δημιουργήσει ελαφρά ερυθρότητα στο δέρμα που υποχωρεί γρήγορα, επομένως μπορείτε να επιστρέψετε αμέσως μετά τη θεραπεία στις δραστηριότητες σας.

Αγοράστε και αποκτήστε το κουπόνι της προσφοράς με ένα από τους παρακάτω τρόπους πληρωμής.

 • Με Χρεωστική – Πιστωτική – προπληρωμένη Κάρτα από οποιαδήποτε Τράπεζα
 • Με Τραπεζική κατάθεση ή μεταφορά μέσω e banking στον τραπεζικό λογαριασμό της εταιρίας μας
 • Με Δωρεάν Αντικαταβολή (χωρίς extra χρέωση) στο χώρο σας
 • Με παραλαβή από τους χώρους εξυπηρέτησης πελατών στα γραφεία του biscotto Thessaloniki στο Cosmos Offices Building, Αγίου Γεωργίου 5, Πατριαρχικό Πυλαίας, περιοχή Mediterranean Cosmos ή από το biscotto coffee στο εμπορικό κέντρο Mediterranean Cosmos.
 • ΔΕΙΤΕ αναλυτικότερες λεπτομέρειες για όλους τους τρόπους αγοράς.