LASERLINE CLINICS Τσιμισκή

Αγοράστε το Κουπόνι σας μόλις με 39€ (από 120€) για Λιποκαταστροφή χωρίς Νυστέρι με Τριπλή Θεραπεία με 1 Συνέδρια Lipolaser & 1 Συνέδρια Ραδιοσυχνότητες RF & 1 Συνέδρια Jupiter για καταπολέμηση του τοπικού λίπους και της κυτταρίτιδας, σύσφιξη του σώματος και μυϊκή ενδυνάμωση, με την εγγύηση αποτελέσματος τους Κέντρου Laser και Αισθητικής  «Laserline Clinics» στην Τσιμισκή!

Η επιχείρηση δέχεται το Κουπόνι της αγοράς σας με επίδειξη του είτε σε ηλεκτρονική μορφή (από το κινητό σας) είτε εκτυπωμένο.

Διεύθυνση:
Τηλέφωνο:
Ημερομηνία λήξης της Προσφοράς: 31-05-2021

Κουπόνι για Λιποκαταστροφή χωρίς Νυστέρι με Τριπλή Θεραπεία με 1 Συνέδρια Lipolaser & 1 Συνέδρια Ραδιοσυχνότητες RF & 1 Συνέδρια Jupiter για καταπολέμηση του τοπικού λίπους και της κυτταρίτιδας, σύσφιξη του σώματος και μυϊκή ενδυνάμωση!

95

28

ΚΟΥΠΟΝΙΑΟΜΟΡΦΙΑ - ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΔΙΑΙΤΑ - ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ
-67%

To Κουπόνι σας Προσφέρει:

 • Λιποκαταστροφή χωρίς Νυστέρι με Τριπλή Θεραπεία που περιλαμβάνει:
  1 Συνέδρια Lipolaser για συρρίκνωση των λιποκυττάρων και μείωση του σωματικού λίπους
  & 1 Συνέδρια Ραδιοσυχνότητες RF για μείωση του λίπους, καταπολέμηση της κυτταρίτιδας και σύσφιξη της επιδερμίδας
  & 1 Συνέδρια Jupiter για μυϊκή ενδυνάμωση 

για καταπολέμηση του τοπικού λίπους και της κυτταρίτιδας, σύσφιξη του σώματος και μυϊκή ενδυνάμωση, με την εγγύηση αποτελέσματος τους Κέντρου Laser και Αισθητικής  «Laserline Clinics» στην Τσιμισκή!

στο Κέντρο Laser και Αισθητικής  «Laserline Clinics» στην Τσιμισκή!

 • Το lipolaser εφαρμόζεται απευθείας πάνω στην περιοχή που έχουμε συσσώρευση λιποκυττάρων και οδηγεί στην συρρίκνωση τους.
  Οι υπέρηχοι χαμηλών συχνοτήτων RF βοηθούν στην δημιουργία κολλαγόνου και τη σύσφιξη των ιστών. Το δέρμα γίνεται πιο λείο και σφριγηλό.
  Το Jupiter προκαλεί ισχυρή ταλάντωση των μυών. Μέσω της ισχυρής ταλάντωσης και διεισδυτικότητας των παλμών έχουμε διάσπαση των λιποσφαιριδίων αλλά και αύξηση της αιματικής ροής με αποτέλεσμα την αύξηση των καύσεων και του μυϊκού ιστού.
 • Δείτε στην ενότητα “Επιπλέον Πληροφορίες αναλυτικότερα στοιχεία για τη Λιποκαταστροφή χωρίς Νυστέρι με την  Τριπλή Θεραπεία.
 • Δείτε τις υπόλοιπες προσφορές του Laserline Clinics που μπορείτε να συνδυάσετε με τη συγκεκριμένη προσφορά.

Ημερομηνία λήξης της προσφοράς:

31 Μαΐου, 2021
 • Κάθε κουπόνι ισχύει για 1 άτομο.
 • Υπάρχει δυνατότητα αγοράς απεριόριστων κουπονιών για να χρησιμοποιηθούν είτε από εσάς είτε από άτομα της επιλογής σας.
 • Απαραίτητα πρέπει να προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία για το ραντεβού σας στο τηλέφωνο 2310 232525 ή στο 2310 235948 ή στο 6934 621178
 • Εάν επιθυμείτε να ακυρώσετε ή να αλλάξετε το ραντεβού σας θα πρέπει να ενημερώσετε την επιχείρηση τουλάχιστον 1 ημέρα πριν την προκαθορισμένη επίσκεψη σας στο χώρο.
 • Απαραίτητη η επίδειξη του κουπονιού κατά την επίσκεψη σας στο χώρο είτε σε ηλεκτρονική μορφή (από το κινητό σας) είτε εκτυπωμένο.
 • Το κουπόνι της προσφοράς δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί αθροιστικά με άλλη τυχόν προωθητική ενέργεια της επιχείρησης.
 • To κουπόνι της προσφοράς μπορεί να χρησιμοποιηθεί συνδυαστικά με άλλες προσφορές τις επιχείρησης στο biscottodeals.
 • Ωράριο Λειτουργίας Χώρου: Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00 – 20:00

Lipolaser

Eίναι μία καινοτόμος, μη επεμβατική μέθοδος για το αδυνάτισμα, την απαλλαγή από το περιττό λίπος καθώς και τη βελτίωση του περιγράμματος του σώματος. Χρησιμοποιεί μια εγκεκριμένη ιατρική τεχνολογία εκπομπής χαμηλής ενέργειας διοδικού Laser, η οποία διεισδύει στο δέρμα και στοχεύει στα λιποκύτταρα με τη βοήθεια των laser pads.

Η κυτταρική μεμβράνη διεγείρεται ενώ στο εσωτερικό των κυττάρων δημιουργείται μια βιοχημική αντίδραση που απελευθερώνει το ενδοκυτταρικό λίπος. Το περιεχόμενο απελευθερώνεται μέσω των διαύλων που έχουν δημιουργηθεί στην κυτταρική μεμβράνη και παροχετεύεται μέσω του λεμφικού συστήματος.

Η διαδικασία αυτή έχει σαν αποτέλεσμα τη συρρίκνωση των λιποκυττάρων, άρα και τη μείωση του σωματικού λίπους. Η διαδικασία αυτή είναι ασφαλής και δεν επηρεάζει τους παρακείμενους ιστούς γιατί επιταχύνει μια φυσική λειτουργία του σώματος -την απελευθέρωση αποθεμάτων ενέργειας από τα λιποκύτταρα.


Ραδιοσυχνότητες – RF

Πρόκειται για την πλέον σύγχρονη και αποτελεσματική μέθοδο αναδιαμόρφωσης του σώματος.

Επιτρέπει την ταυτόχρονη εκπομπή ισχυρής ραδιοσυχνότητας και υπερήχων χαμηλής συχνότητας, προσφέροντας τα μέγιστα αποτελέσματα στη μείωση του λίπους και τη σύσφιξη της επιδερμίδας.

Οι ραδιοσυχνότητες αποτελούν έναν ηλεκτρομαγνητικό παλμό που μας δίνει τη δυνατότητα να αυξάνουμε επιλεκτικά τη θερμοκρασία στους υποδόριους και στους εν βάθει ιστούς του σώματος, με στόχο την αποκατάσταση του υπάρχοντος κολλαγόνου και την παραγωγή νέου.

Η υψηλή θερμοκρασία που αναπτύσσεται στους βαθύτερους ιστούς τους ωθεί στη φυσιολογική τους λειτουργία, καθώς και τη διάσπαση και φυσική αποβολή των λιποκυττάρων από τον οργανισμό, με αποτέλεσμα την καλυτέρευση της όψης της επιδερμίδας.

Οι υπέρηχοι χαμηλών συχνοτήτων δίνουν τη δυνατότητα οριστικής καταστροφής των λιποκυττάρων στην περιοχή που πραγματοποιείται η εφαρμογή.

Αυτό επιτυγχάνεται με το φαινόμενο της σπηλαίωσης (cavitation), που δημιουργεί ο υπέρηχος εντός των λιποκυττάρων καθώς και η υψηλή πίεση που ασκεί στη μεμβράνη τους, η οποία διαρρηγνύεται, με αποτέλεσμα την οριστική καταστροφή των λιποκυττάρων στη θεραπεία περιοχή.

Τα αποτελέσματα που επιτυγχάνονται με τη θεραπεία είναι μόνιμα και γίνονται εμφανή από την πρώτη κιόλας συνεδρία.


Jupiter

To Jupiter είναι μια συσκευή ηλεκτροθεραπείας σώματος με εξατομικευμένα προγράμματα ανάλογα με τις προσωπικές ανάγκες και με δυνατότητα εφαρμογής σε διαφορετικές περιοχές του σώματος ταυτόχρονα. Tο μοναδικό σήμα Ultrawave της μιμείται τη φυσική βιο-ηλεκτρική ενέργεια του ίδιου του σώματος και εκπέμπει μια σειρά από πολλούς συνδυασμούς κυματομορφών μέσω βιοπτικών ηλεκτροδίων με ερεθίσματα, εύρη και συχνότητες, για τη μυϊκή διέγερση, την τόνωση, την ανάπλαση και τη διαμόρφωση της σιλουέτας.

Διαπερνώντας το δέρμα, το συνδετικό ιστό, το λίπος, τους μύες, το κυκλοφορικό και το λεμφικό σύστημα, οι παλμοί Ultrawave εκπέμπονται αυτόματα με τη μορφή διαδοχικών προγραμμάτων, μοναδικών στον τομέα της Βιο-διέγερσης.