BEAUTY TEC Δελφών

Αγοράστε το Κουπόνι σας μόλις από 59€ για 6 ή 10 διπλές Συνεδρίες Αδυνατίσματος, με Λεμφικό Massage κατά της Κυτταρίτιδας σε συνδυασμό με Πρεσσοθεραπεία ή Θερμοθεραπεία, για σύσφιξη, αποτοξίνωση και άμεση απώλεια βάρους, με την Εγγύηση Αποτελέσματος του Κέντρου Αισθητικής και Ιατρικής Αισθητικής «Beauty Tec» στη Δελφών!

Η επιχείρηση δέχεται το Κουπόνι της αγοράς σας με επίδειξη του είτε σε ηλεκτρονική μορφή (από το κινητό σας) είτε εκτυπωμένο.

Διεύθυνση:
Τηλέφωνο:
Ημερομηνία λήξης της Προσφοράς: 30-04-2021

Κουπόνι για 6 ή 10 διπλές Συνεδρίες Αδυνατίσματος, με Λεμφικό Massage κατά της Κυτταρίτιδας σε συνδυασμό με Πρεσσοθεραπεία ή Θερμοθεραπεία, για σύσφιξη, αποτοξίνωση και άμεση απώλεια βάρους!

120

21

ΚΟΥΠΟΝΙΑΟΜΟΡΦΙΑ - ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΔΙΑΙΤΑ - ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ

Επιλέξτε το πακέτο της αρεσκείας σας:

 • 59€ για 6 διπλές Συνεδρίες Αδυνατίσματος, με Λεμφικό Massage κατά της Κυτταρίτιδας σε συνδυασμό με Πρεσσοθεραπεία ή Θερμοθεραπεία, για σύσφιξη, αποτοξίνωση και άμεση απώλεια βάρους
 • 89€ για 10 διπλές Συνεδρίες Αδυνατίσματος, με Λεμφικό Massage κατά της Κυτταρίτιδας σε συνδυασμό με Πρεσσοθεραπεία ή Θερμοθεραπεία, για σύσφιξη, αποτοξίνωση και άμεση απώλεια βάρους

με την Εγγύηση Αποτελέσματος του Κέντρου Αισθητικής και Ιατρικής Αισθητικής «Beauty Tec» στη Δελφών!


Αναλυτικότερα η κάθε Συνεδρία περιλαμβάνει:

 • Λεμφικό Massage κατά της Κυτταρίτιδας σε συνδυασμό με Πρεσσοθεραπεία με:
  – Massage κατά της κυτταρίτιδας με έλαια λιποδιάλυσης (διάρκειας 30′)
  – Πρεσσοθεραπεία για αποσυμφόρηση της λέμφου και μείωση του λίπους και των οιδημάτων (διάρκειας 30′)
 • ή Λεμφικό Massage κατά της Κυτταρίτιδας σε συνδυασμό με Θερμοθεραπεία με:
  – Περιποίηση με gel λιποδιάλυσης στη θερμοκουβέρτα (διάρκειας 30′)
  – Massage κατά της κυτταρίτιδας με έλαια λιποδιάλυσης (διάρκειας 30′)

Ημερομηνία λήξης της προσφοράς:

30 Απριλίου, 2021
 • Κάθε κουπόνι ισχύει για 1 άτομο.
 • Υπάρχει δυνατότητα αγοράς απεριόριστων κουπονιών για να χρησιμοποιηθούν είτε από εσάς είτε από άτομα της επιλογής σας.
 • Απαραίτητα πρέπει να προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία για το ραντεβού σας στο τηλέφωνο 2310 847543 ή στο 6978 503920
 • Εάν επιθυμείτε να ακυρώσετε ή να αλλάξετε το ραντεβού σας θα πρέπει να ενημερώσετε την επιχείρηση τουλάχιστον 1 ημέρα πριν την προκαθορισμένη επίσκεψη σας στο χώρο.
 • Απαραίτητη η επίδειξη του κουπονιού κατά την πρώτη επίσκεψη σας στο χώρο είτε σε ηλεκτρονική μορφή (από το κινητό σας) είτε εκτυπωμένο.
 • Το κουπόνι της προσφοράς δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί αθροιστικά με άλλη τυχόν προωθητική ενέργεια της επιχείρησης.
 • To κουπόνι της προσφοράς μπορεί να χρησιμοποιηθεί συνδυαστικά με άλλες προσφορές τις επιχείρησης στο biscottodeals.
 • Ωράριο Λειτουργίας Χώρου: Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00 – 21:00

Λεμφικό Massage

Αποτοξινώνει, βοηθά στη μείωση των οιδημάτων και ταυτόχρονα, επιμένοντας στα προβληματικά σημεία τοπικού πάχους, προσφέρει αποτελέσματα άμεσα ορατά σε πόντους. Tο σώμα «σμιλεύεται» και η εικόνα του «φλοιού πορτοκαλιού» μειώνεται αισθητά.

Γίνεται με ειδικές τεχνικές μαλάξεων και ανοδικές κινήσεις, με απώτερο στόχο να κυκλοφορήσει καλύτερα η λέμφος και έτσι να επιτευχθεί η γρήγορη και αποτελεσματική απομάκρυνση τοξινών από τον οργανισμό. Χάρη στην αντιοιδηματική και αποσυμφορητική δράση του, το λεμφικό χειροπρακτικό μασάζ συντελεί στην αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας, καθώς και στη βελτίωση του προβλήματος του τοπικού πάχους.


Θερμοκουβέρτες

Οι θερμοκουβέρτες είναι ένα μέσο θερμοθεραπείας που χρησιμοποιείται στην αισθητική.

Χρησιμοποιούνται για την εφίδρωση του σώματος μέσω της οποίας επιταχύνεται η αιματική κυκλοφορία, επέρχεται αύξηση του μεταβολισμού κατά 40% και προάγεται η νευρομυϊκή χαλάρωση και αποβολή των τοξινών. Συνεπώς βοηθά στην αποσύνθεση του λίπους και τη σύσφιξη του συνδετικού ιστού.

Χρησιμοποιούνται από άτομα που έχουν κλειστοφοβία και δε μπορούν να μπουν σε σάουνα. Η θερμοκρασία που αναπτύσσουν ρυθμίζεται από ειδικούς διακόπτες και δεν υπερβαίνουν τους 50-55 βαθμούς C. Η θερμότητα μεταφέρεται σε βάθος στους υποκείμενους ιστούς. Οι μύες χαλαρώνουν και επέρχεται ψυχική ηρεμία.

Η θερμοκουβέρτα βοηθά στην απώλεια βάρους με την βοήθεια των υπέρυθρων ακτινών . Καλύπτει το σώμα μέχρι το λαιμό με τις μεγάλες περιοχές της κουβέρτας. Οι υπέρυθρες Ακτίνες ενεργοποιούν τον καταβολισμό και τον μεταβολισμό. Βοηθά στην απελευθέρωση τοξινών, επιπλέον νερό, αποσυνθέτει το λίπος και άλλες ουσίες μεταβολισμού με αποτέλεσμα την απώλεια βάρους. Η συσκευή λειτουργεί πολύ απλά, έχει ένα σύστημα ελέγχου με μικροϋπολογιστή και τριπλό σύστημα ελέγχου θερμοκρασίας.

Μπορεί να αυξήσει την θερμοκρασία του δέρματος και σταδιακά διαλύει το λίπος, μπορεί να εισχωρήσει μέχρι και 5 εκατοστά βαθιά στο λιπώδη ιστό, καταναλώνει τις έξτρα θερμίδες, αποσυνθέτει τις στοιβάδες λίπους, αποτοξινώνει το αίμα και απελευθερώνει τις τοξίνες, αυξάνει την ανοσία στο σώμα, τονώνει την κυκλοφορία του αίματος, βελτιώνει το μεταβολισμό, απαλλαγή από τον ιδρώτα, μειώνει τους πόνους και αναζωογονεί.


Πρεσσοθεραπεία

Η Πρεσσοθεραπεία είναι μια μέθοδος λεμφικής παροχέτευσης (λεμφικού μασάζ), αποτοξίνωσης, αύξησης του μεταβολισμού και καταπολέμησης της κυτταρίτιδας. Κατά την διάρκεια λειτουργίας της με την βοήθεια μιας αντλίας στέλνει αέρα στην στολή, φουσκώνει τις εσωτερικές  επιφάνειες που καλύπτουν το σώμα  και έτσι επιτυγχάνεται ένα ολικό μασάζ θερμού αέρα με εκπληκτικά αποτελέσματα.

Λειτουργεί ακριβώς όπως το ιατρικό πιεσόμετρο. Ο αέρας που στέλνεται μέσα στη στολή ελέγχεται από τον μικροϋπολογιστή της αντλίας και έτσι κατανέμεται ομοιόμορφα σφίγγοντας όλο σας το σώμα όπου χρειάζεται. Κάνει λεμφικό μασάζ και πιέζοντας τις προβληματικές περιοχές του σώματος καταπολεμά κυτταρίτιδα αλλά και την χαλάρωση του δέρματος, κάνοντας σύσφιξη. Έτσι επιτυγχάνεται η καλύτερη κυκλοφορία του αίματος και της λέμφου σε όλο το σώμα.

Η αίσθηση που νιώθει το άτομο είναι αίσθηση ευεξίας και χαλάρωσης, μετά δε το πέρας της θεραπείας νοιώθει ελαφρύτερο κατά το ήμισυ του βάρους του! Θεραπεύει πρηξίματα και οιδήματα όπου λιμνάζει η λέμφος και οφείλονται στην κακή κυκλοφορία και σε χρόνιες παθήσεις των φλεβών. Βελτιώνει εσωτερικά την υγεία και ξεμπλοκάρει τον οργανισμό που δεν μπορεί να χάσει εύκολα βάρος.

Αγοράστε και αποκτήστε το κουπόνι της προσφοράς με ένα από τους παρακάτω τρόπους πληρωμής.

 • Με Χρεωστική – Πιστωτική – προπληρωμένη Κάρτα από οποιαδήποτε Τράπεζα
 • Με Τραπεζική κατάθεση ή μεταφορά μέσω e banking στον τραπεζικό λογαριασμό της εταιρίας μας
 • Με Δωρεάν Αντικαταβολή (χωρίς extra χρέωση) στο χώρο σας
 • Με παραλαβή από τους χώρους εξυπηρέτησης πελατών στα γραφεία του biscotto Thessaloniki στο Cosmos Offices Building, Αγίου Γεωργίου 5, Πατριαρχικό Πυλαίας, περιοχή Mediterranean Cosmos ή από το biscotto coffee στο εμπορικό κέντρο Mediterranean Cosmos.
 • ΔΕΙΤΕ αναλυτικότερες λεπτομέρειες για όλους τους τρόπους αγοράς.
 • Αγοράζετε το κουπόνι σας με τον τρόπο πληρωμής που επιθυμείτε από το biscottodeals.gr
 • Εκτυπώνετε το κουπόνι σας ή το κατεβάζετε στο κινητό σας.
 • Σημείωση: Η επιχείρηση δεν δέχεται κανέναν αγοραστή, με την τιμή της παραπάνω προσφοράς, χωρίς την προσκόμιση ή επίδειξη του αγορασμένου κουπονιού.
 • Παραδίδετε το κουπόνι στο ταμείο της επιχείρησης ή το δείχνετε από το κινητό σας.
 • Υλοποιείτε την προσφορά που αγοράσατε και κερδίζετε την καλύτερη τιμή με το κουπόνι του biscottodeals.

ΟΝΟΜΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ