ΑΦΗ TREATMENTS Kαλαμαριά

Αγοράστε το Κουπόνι σας μόλις με 34€ (από 50€) για 1 Συνεδρία Laser Αποτρίχωσης σε Full Πλάτη για Άνδρες, με το Πρωτοποριακό Μηχάνημα 3ης γενιάς Διοδικό Laser Elos, με ψύξη για αφαίρεση πόνου, αποτελεσματικό ακόμη και για τις ανοιχτόχρωμες τρίχες, με την εγγύηση αποτελέσματος του «Αφή Treatments» στo Sofouli Center στην Καλαμαριά!

Η επιχείρηση δέχεται το Κουπόνι της αγοράς σας με επίδειξη του είτε σε ηλεκτρονική μορφή (από το κινητό σας) είτε εκτυπωμένο.

Διεύθυνση:
Τηλέφωνο:
Ημερομηνία λήξης της Προσφοράς: 30-06-2021

Κουπόνι για 1 Συνεδρία Laser Αποτρίχωσης σε Full Πλάτη για Άνδρες, με το Πρωτοποριακό Μηχάνημα 3ης γενιάς Διοδικό Laser Elos, με ψύξη για αφαίρεση πόνου, αποτελεσματικό ακόμη και για τις ανοιχτόχρωμες τρίχες!

 

104

18

ΚΟΥΠΟΝΙΑΟΜΟΡΦΙΑ - ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΔΙΑΙΤΑ - ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ
-32%

Το Κουπόνι σας Προσφέρει:

 • 1 Συνεδρία Laser Αποτρίχωσης σε Full Πλάτη για Άνδρες,

με το Πρωτοποριακό Μηχάνημα 3ης γενιάς Διοδικό Laser Elos, με ψύξη για αφαίρεση πόνου, αποτελεσματικό ακόμη και για τις ανοιχτόχρωμες τρίχες, με την εγγύηση αποτελέσματος του «Αφή Treatments» στo Sofouli Center στην Καλαμαριά!

 • H Συνεδρία είναι κύρια, καθώς για το συγκεκριμένο τύπο μηχανήματος δεν απαιτούνται επαναληπτικές συνεδρίες.
 • Δείτε στην ενότητα “Επιπλέον Πληροφορίες” αναλυτικότερα στοιχεία για το Πρωτοποριακό Μηχάνημα 3ης γενιάς Διοδικό Laser Elos
 • Δείτε τις υπόλοιπες προσφορές του Αφή Tratments στο biscottodeals.gr

Ημερομηνία λήξης της προσφοράς:

30 Ιουνίου, 2021
 • Κάθε κουπόνι ισχύει για 1 άτομο.
 • Υπάρχει δυνατότητα αγοράς απεριόριστων κουπονιών για να χρησιμοποιηθούν έως 2 από εσάς και τα υπόλοιπα από άτομα της επιλογής σας.
 • Απαραίτητα πρέπει να προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία για το ραντεβού σας στο τηλέφωνο 2310 442999
 • Εάν επιθυμείτε να ακυρώσετε ή να αλλάξετε το ραντεβού σας θα πρέπει να ενημερώσετε την επιχείρηση τουλάχιστον 1 ημέρα πριν την προκαθορισμένη επίσκεψη σας στο χώρο.
 • Απαραίτητη η επίδειξη του κουπονιού κατά την επίσκεψη σας στο χώρο είτε σε ηλεκτρονική μορφή (από το κινητό σας) είτε εκτυπωμένο.
 • Το κουπόνι της προσφοράς δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί αθροιστικά με άλλη τυχόν προωθητική ενέργεια της επιχείρησης.
 • To κουπόνι της προσφοράς μπορεί να χρησιμοποιηθεί συνδυαστικά με άλλες προσφορές της επιχείρησης στο biscottodeals.gr
 • Ωράριο Λειτουργίας Χώρου: Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00 – 21:00 | Σάββατο 10:00 – 18:00

Πρωτοποριακό Σύστημα 3ης γενιάς Διοδικό Laser Elos

Η πρωτοποριακή τεχνολογία ElosTM (ηλεκτρο – οπτική ενέργεια) χρησιμοποιεί τη συνεργική δράση του παλμικού φωτός (φωτεινή ενέργεια) και των ραδιοσυχνοτήτων (ηλεκτρική ενέργεια) σε συνδυασμό με σύστημα τοπικής ψύξης.

Ο συνδυασμός αυτός (ElosTM – Electro Optical Synergy) οδηγεί στη θερμική καταστροφή του τριχικού θύλακα και εξασφαλίζει τη μέγιστη αποτελεσματικότητα σε όλες τις μορφές τριχοφυΐας (σκούρες, λευκές, ξανθές, χνούδι) με ανώδυνο και ασφαλή τρόπο. Αυτό καθιστά το θύλακα ανίκανο να υποστηρίξει την ανάπτυξη της τρίχας, με αποτέλεσμα, μετά από μερικές θεραπείες, να προκαλείται μόνιμη μείωση της τριχοφυΐας στην περιοχή. Με αυτόν τον τρόπο, οι τρίχες γίνονται σταδιακά πιο ανοιχτόχρωμες και λεπτές, αλλά και βραδύτερα αναπτυσσόμενες μετά από κάθε συνεδρία.

Βασικό πλεονέκτημα της νέας μεθόδου, που ονομάζεται Electro – Thermolysis και συνίσταται στην επιλεκτική απορρόφηση των πηγών ενέργειας από την επιδερμίδα, είναι ότι αντικαθιστά το έντονο φως του laser με συνδυασμό μικρότερης ποσότητας φωτός με ενέργεια RF – το πρώτο μειώνεται για λόγους ασφαλείας και την καταστροφή του στόχου επιτυγχάνει αντ’αυτού η ηλεκτρική ενέργεια που δεν επηρεάζει σχεδόν καθόλου την επιδερμίδα.

Έτσι, η πιθανότητα εγκαυμάτων μειώνεται αισθητά, καθώς όταν χρησιμοποιείται ένα μόνο μικρό ποσοστό οπτικής ενέργειας δεν ανεβαίνει πολύ η θερμοκρασία της επιδερμίδας σε σχέση με τη θερμοκρασία του στόχου. Επιπρόσθετα, η χρήση της ηλεκτρικής ενέργειας συμβάλλει αποτελεσματικά στη θεραπεία προβλημάτων του σκουρόχρωμου δέρματος, που με τις συμβατικές μεθόδους απορροφά μεγαλύτερο ποσοστό ενέργειας λόγω της μελανίνης που περιέχει, με αποτέλεσμα να θερμαίνεται πολύ κάνοντας πολύ δύσκολη υπόθεση την αντιμετώπιση των ατελειών του. Η ηλεκτρική ενέργεια RF, όμως, που χρησιμοποιεί η τεχνολογία Elos, δεν απορροφάται ούτε επηρεάζεται από τη μελανίνη.

Υπάρχουν ακόμα κάποια χαρακτηριστικά που εγγυώνται την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα της νέας μεθόδου: οι συσκευές που βασίζονται στην τεχνολογία Elos™ Technology έχουν προσαρμοσμένη την ψύξη εξ επαφής, γεγονός που συμβάλλει στο να διατηρείται η θερμότητα σε χαμηλά επίπεδα στην επιδερμίδα πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το πέρας της εκπομπής παλμών.

Επιπλέον, κατά τη διάρκεια της θεραπείας μετράται η αντίδραση του δέρματος στην παρεχόμενη θερμότητα, ώστε να μπορεί να διοχετευθεί η κατάλληλη ποσότητα που δεν θα προκαλέσει δυσφορία ή πιθανό έγκαυμα.

 

Αγοράστε και αποκτήστε το κουπόνι της προσφοράς με ένα από τους παρακάτω τρόπους πληρωμής.

 • Με Χρεωστική – Πιστωτική – προπληρωμένη Κάρτα από οποιαδήποτε Τράπεζα
 • Με Τραπεζική κατάθεση ή μεταφορά μέσω e banking στον τραπεζικό λογαριασμό της εταιρίας μας
 • Με Δωρεάν Αντικαταβολή (χωρίς extra χρέωση) στο χώρο σας
 • Με παραλαβή από τους χώρους εξυπηρέτησης πελατών στα γραφεία του biscotto Thessaloniki στο Cosmos Offices Building, Αγίου Γεωργίου 5, Πατριαρχικό Πυλαίας, περιοχή Mediterranean Cosmos ή από το biscotto coffee στο εμπορικό κέντρο Mediterranean Cosmos.
 • ΔΕΙΤΕ αναλυτικότερες λεπτομέρειες για όλους τους τρόπους αγοράς.
 • Αγοράζετε το κουπόνι σ