ΑΦΗ TREATMENTS Kαλαμαριά

Aγοράστε το Κουπόνι σας μόλις από 29€ (από 40€) για 1 ή 5 Συνεδρίες Αναίμακτης Λιπογλυπτικής Σώματος με το επαναστατικό μηχάνημα που συνδυάζει  τις τεχνολογίες Vacum Roller Massage, Ραδιοσυχνότητες – RF Infrared Laser και Φωτοθεραπεία LED για σύσφιξη σώματος, σμίλευση περιγράμματος σώματος, μείωση λίπους και κυτταρίτιδας, στον Cozy χώρο υψηλών προδιαγραφών «Αφή Treatments» στo Sofouli Center στην Καλαμαριά!

Η επιχείρηση δέχεται το Κουπόνι της αγοράς σας με επίδειξη του είτε σε ηλεκτρονική μορφή (από το κινητό σας) είτε εκτυπωμένο.

Διεύθυνση:
Τηλέφωνο:
Ημερομηνία λήξης της Προσφοράς: 30-06-2021

Κουπόνι για 1 ή 5 Συνεδρίες Αναίμακτης Λιπογλυπτικής Σώματος με το επαναστατικό μηχάνημα που συνδυάζει τις τεχνολογίες Vacum Roller Massage, Ραδιοσυχνότητες – RF Infrared Laser και Φωτοθεραπεία LED για σύσφιξη και σμίλευση περιγράμματος σώματος, μείωση λίπους και κυτταρίτιδας!

87

16

ΚΟΥΠΟΝΙΑΟΜΟΡΦΙΑ - ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΔΙΑΙΤΑ - ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ
-27%

Επιλέξτε το πακέτο της αρεσκείας σας:

 • 29€ (από 40€) για 1 Συνεδρία Αναίμακτης Λιπογλυπτικής Σώματος 
 • 139€ (από 200€) για 5 Συνεδρίες Αναίμακτης Λιπογλυπτικής Σώματος

με το επαναστατικό μηχάνημα που συνδυάζει  τις τεχνολογίες Vacum Roller Massage, Ραδιοσυχνότητες – RF Infrared Laser και Φωτοθεραπεία LED για σύσφιξη σώματος, σμίλευση περιγράμματος σώματος, μείωση λίπους και κυτταρίτιδας, στον Cozy χώρο υψηλών προδιαγραφών «Αφή Treatments» στo Sofouli Center στην Καλαμαριά!

 • Διάρκεια Συνεδρίας: 40′
 • Η προσφορά ισχύει για Γυναίκες και Άνδρες.
 • Δείτε στην ενότητα “Επιπλέον Πληροφορίες” αναλυτικότερα για τη Θεραπεία Vacuum σε συνδυασμό με Ραδιοσυχνότητες – RF και Φωτοθεραπεία – LED
 • Δείτε τις υπόλοιπες προσφορές του Αφή Tratments στο biscottodeals.gr

Ημερομηνία λήξης της προσφοράς:

30 Ιουνίου, 2021
 • Κάθε κουπόνι ισχύει για 1 άτομο.
 • Υπάρχει δυνατότητα αγοράς απεριόριστων κουπονιών για να χρησιμοποιηθούν έως 2 από εσάς και τα υπόλοιπα από άτομα της επιλογής σας.
 • Απαραίτητα πρέπει να προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία για το ραντεβού σας στο τηλέφωνο 2310 442999
 • Εάν επιθυμείτε να ακυρώσετε ή να αλλάξετε το ραντεβού σας θα πρέπει να ενημερώσετε την επιχείρηση τουλάχιστον 1 ημέρα πριν την προκαθορισμένη επίσκεψη σας στο χώρο.
 • Απαραίτητη η επίδειξη του κουπονιού κατά την πρώτη επίσκεψη σας στο χώρο είτε σε ηλεκτρονική μορφή (από το κινητό σας) είτε εκτυπωμένο.
 • Το κουπόνι της προσφοράς δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί αθροιστικά με άλλη τυχόν προωθητική ενέργεια της επιχείρησης.
 • To κουπόνι της προσφοράς μπορεί να χρησιμοποιηθεί συνδυαστικά με άλλες προσφορές της επιχείρησης στο biscottodeals.gr
 • Ωράριο Λειτουργίας Χώρου: Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00 – 21:00 | Σάββατο 10:00 – 18:00

Θεραπεία Vacuum σε συνδυασμό με Ραδιοσυχνότητες – RF και Φωτοθεραπεία – LED

Με τη συγκεκριμένη θεραπεία συνδυάζονται οι πιο δημοφιλείς τεχνολογίες ιατρικής αισθητικής σε μια μόνο συνεδρία προσφέροντας σας τα καλύτερα αποτελέσματα στη σύσφιξη και σμίλευση του περιγράμματος του σώματος, τη μείωση του λίπους και της κυτταρίτιδας

Η θεραπεία Vacuum έχει ευεργετικά αποτελέσματα για τη βελτίωση της ποιότητας του δέρματος, καθώς και του περιγράμματος του σώματος, την ανύψωση του γλουτιαίου αλλά και άλλων περιοχών. Η θεραπεία Vacuum σε συνδυασμό με τις θεραπείες Ραδιοσυχνότητες – RF και Φωτοθεραπείας – LED μεγιστοποιεί τα αποτελέσματά τους. Πολυάριθμες επιστημονικές μελέτες απέδειξαν ότι η θεραπεία παρέχει πρωτοφανή πλεονεκτήματα στους ιστούς, συμπεριλαμβανομένης της βελτίωσης της εμφάνισης της υγείας του δέρματος, λόγω της αυξημένης κυκλοφορίας του αίματος στην περιοχή όπου εφαρμόζεται. Η θεραπεία διεγείρει μηχανικά τα κύτταρα, αυξάνοντας τη ροή του αίματος των τριχοειδών και την αγγειογένεση του ιστού.

Περαιτέρω έρευνα έχει επισημάνει τη διεγερτική της δράση στην κυτταρική μίτωση και την ενίσχυση των αυξητικών παραγόντων. Συνδυάζει τις δύο κλασικές τεχνικές που αναγνωρίζονται για τα αποδεδειγμένα τους οφέλη στον τομέα της αισθητικής, το βαθύ μασάζ ιστού και την αρνητική πίεση.

Όταν βαθιά μάλαξη πραγματοποιείται προς τις μυϊκές ίνες και τη λεμφική γάγγλιο, μια επίδραση θερμότητας παράγεται επίσης σε τοπικό επίπεδο, η οποία είναι χρήσιμη για τη βελτίωση τόσο του δέρματος όσο και του περιγράμματος του σώματος. Η αυξημένη παροχή αίματος φέρνει νέα ​​τροφή για τα κύτταρα και επιτρέπει τα μεταβολικά απόβλητα να παρασυρθούν μέσω του λεμφικού συστήματος και της φλεβικής ροής του αίματος.

Έχουμε αύξηση του διαθέσιμου οξυγόνου και με αυτόν τον τρόπο διευκολύνεται και η αύξηση του μεταβολισμού του λίπους (σημαντικό τόσο για την κυτταρίτιδα όσο και για τη διαμόρφωση του σώματος, με άμεσα και ορατά αποτελέσματα την απώλεια πόντων και την προώθηση των διαδικασιών της αντι-γήρανσης .

Τα οφέλη των Ραδιοσυχνοτήτων – RF και VACCUM
Η ενέργεια ραδιοσυχνοτήτων παρέχει θερμικά οφέλη. Το RF έχει ως στόχο να βοηθήσει στη σύσφιξη των ιστών και στη μείωση της εμφάνισης της κυτταρίτιδας. Η εφαρμογή της ενέργειας RF σφίγγει τα ινώδη διαφράγματα λόγω της αύξησης της θερμοκρασίας που επηρεάζει την δερματική και υπο-δερμική αγγείωση.

Η ενέργεια RF περαιτέρω διεγείρει την άμεση αύξηση του αίματος και της λέμφου, ενισχύει την κυτταρική απελευθέρωση και την διάσπαση των λιποκυττάρων (τριγλυκερίδια στα κύτταρα) για την επίτευξη της λιπόλυσης (απελευθέρωση του λίπους).

Πώς δρα η θεραπεία LED τους ιστούς
Η LED Φωτοθεραπεία έχει αναδειχθεί ως ένας από τους πιο συναρπαστικούς νέους τρόπους θεραπείας του σήμερα. Η θεραπεία LED είναι μη επεμβατική και ασφαλής. Καθώς μεγαλώνουμε, ο κυτταρικός μεταβολισμός επιβραδύνεται και τα μιτοχόνδρια στα κύτταρα παράγουν λιγότερη ενέργεια για να τροφοδοτήσουν σημαντικές λειτουργίες. Επιπλέον, το DNA μας μπορεί να έχει πάθει ζημιά από τις ακτίνες UV του ήλιου ώστε να μην αναπαράγει το ίδιο αποτελεσματικά όπως κάνει σε νεαρά κύτταρα του δέρματος.

Η LED θεραπεία λειτουργεί διεγείροντας τους ινοβλάστες στα κύτταρα του δέρματος ώστε να παράγουν περισσότερο κολλαγόνο και ελαστίνη, βοηθά στην «αναδιαμόρφωση» του δέρματος, με αποτέλεσμα ένα πιο νεανικό τόνο δέρματος και την επιτάχυνση της επούλωσης. Όταν το δέρμα εκτίθεται σε φωτόνια στο κόκκινο φως, στα σωστά επίπεδα έντασης και για τη βέλτιστη χρονική περίοδο, τα κύτταρα απορροφούν τα φωτόνια, ενεργοποιούνται και αρχίζουν να παράγουν περισσότερο κολλαγόνο και ελαστίνη, αποκαθιστώντας έτσι και υφή του δέρματος.

Αποτελέσματα συνδυασμού VACUUM, RF και LED
– Βαθύτερη διείσδυση της θεραπείας
– Παροχή βελτιωμένης λεμφικής παροχέτευσης και λιπόλυση (καύση του λίπους και αποβολή του)
– Τόνωση της αιμάτωσης
– Μείωση της εμφάνισης της κυτταρίτιδας
– Μείωση της περιφέρειας και λεπτό σώμα
– Αύξηση της δραστηριότητας των ινοβλαστών επομένως περισσότερο κολλαγόνο και ελαστίνη
– Αγγειοδιαστολή, οξυγόνωση και θρέψη του δέρματος
– Μείωση οιδήματος
– Τόνωση του κυτταρικού μεταβολισμού

Αγοράστε και αποκτήστε το κουπόνι της προσφοράς με ένα από τους παρακάτω τρόπους πληρωμής.

 • Με Χρεωστική – Πιστωτική – προπληρωμένη Κάρτα από οποιαδήποτε Τράπεζα
 • Με Τραπεζική κατάθεση ή μεταφορά μέσω e banking στον τραπεζικό λογαριασμό της εταιρίας μας
 • Με Δωρεάν Αντικαταβολή (χωρίς extra χρέωση) στο χώρο σας
 • Με παραλαβή από τους χώρους εξυπηρέτησης πελατών στα γραφεία του biscotto Thessaloniki στο Cosmos Offices Building, Αγίου Γεωργίου 5, Πατριαρχικό Πυλαίας, περιοχή Mediterranean Cosmos ή από το biscotto coffee στο εμπορικό κέντρο Mediterranean Cosmos.
 • ΔΕΙΤΕ αναλυτικότερες λεπτομέρειες για όλους τους τρόπους αγοράς.
 • Αγοράζετε το κουπόνι σας με τον τρόπο πληρωμής που επιθυμείτε από το biscottodeals.gr
 • Εκτυπώνετε το κουπόνι σας ή το κατεβάζετε στο κινητό σας.
 • Σημείωση: Η επιχείρηση δεν δέχεται κανέναν αγοραστή, με την τιμή της παραπάνω προσφοράς, χωρίς την προσκόμιση ή επίδειξη του αγορασμένου κουπονιού.
 • Παραδίδετε το κουπόνι στο ταμείο της επιχείρησης ή το δείχνετε από το κινητό σας.
 • Υλοποιείτε την προσφορά που αγοράσατε και κερδίζετε την καλύτερη τιμή με το κουπόνι του biscottodeals.